Meni
Zatvoriti meni

Transporter 6.1 Kombi

Nudi više

Od 1950. godine Transporter Kombi impresionira redovima sedišta koji se mogu lako demontirati kako bi se osigurao jednostavan prelazak između varijante za transport osoba i varijante za transport tereta. Varijabilna unutrašnjost i raznovrsne varijante sedišta nude rešenje u gotovo svakoj situaciji. 

Upoznajte model Transporter 6.1 Kombi

Posebno impresivan

Posebno varijabilan

Svestran poput vaše svakodnevice

Više puteva. Više opterećenja. Više zadataka. Transporter Kombi ima prave kvalitete za to. Uz veliku unutrašnju visinu vozila svako mesto za sedenje je podjednako udobno. Zahvaljujući klupama i sedištima koja mogu da se brzo izvade, spreman je i za velike transporte.

 

  • Dovoljno prostora za čak devet osoba
  • Raznovrsne varijante sedišta
  • Funkcija Easy Entry sa obe strane - kod dvoje kliznih vrata
  • Mogućnost potpunog preklapanja svih naslona
  • Otporne presvlake sedišta
Robusna unutrašnjost

Opremljen za najzahtjevnije zadatke

Ko obavlja zahtevne zadatke, ne sme da bude osetljiv na prašinu, blato, boju ili strugotine. Zato unutrašnjost modela Transporter Kombi može puno toga da izdrži: zahvaljujući presvlakama sedišta od tkanine koje nisu osetljive na prljanje kao i instrument tabli, oblogama vrata, bočnim oblogama i oblogama konstrukcije sedišta u tamnoj antracit boji.

Najmoderniji sistemi asistencije

Opuštenija vožnja

Kod nepreglednih radova na putu, u uskim stambenim ulicama ili kod udara vetra na autoputu: u modelu Transport 6.1 Kombi podršku će vam pružiti brojni inovativni sistemi podrške i bezbedosti kada situacija postane izazovna. Tako da bezbedno i pre svega opušteno stignete na odredište.

Klizna vrata

Brzi ulazak i izlazak iz vozila

Klizna vrata olakšavaju ulazak u vozilo zahvaljujući svojoj velikoj efektivnoj širini otvora od 1017 mm1 2.

Fleksibilna sedišta

Od 9 mjesta za sjedenje do dostavnog vozila za samo nekoliko minuta

Često morate da prevozite čitavu posadu do gradilišta? Ili češće prevozite veliki teret materijala? Sa kratkim ili dugim međuosovinskim razmakom, sistemom od četiri do devet sedišta, sa ili bez funkcije Easy Entry3 - vaš Transporter 6.1 Kombi  će se savršeno prilagoditi svim izazovima. Ovde možete da vidite tek neke od mnogobrojnih elemenata dodatne opreme.

Sve varijante

Preklopive ušice za vezanje tereta

Savršeno uklopljeno bez mrdanja.

Transporter 6.1 Kombi ima mnoštvo prostora za vašu posadu, materijal ili alat i još više, alke za vezanje tereta kako biste sve dobro učvrstili. Njihova maksimalna vučna sila iznosi 250 daN.

Neka vas inspiriše Transporter 6.1

Pokrenuti video
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim