Meni
Zatvoriti meni

Volkswagen Vozila za putovanja

Osećajte se svuda kao kod kuće.

Duboko udahnite u planinama Tirola, opustite se na jezeru Garda u Italiji ili otputujte na hrvatski Jadran - sa kamp kućicama iz Volkswagen privrednih vozila to nije problem. Naša vozila za putovanja imaju sve potrebno za ugodan odmor.

Stvorite sebi sliku o vozilima za putovanja.

Fährt mit Ihnen bis ans Ende der Welt Caddy Beach

Uživajte u praznicima o kojima ćete dugo pričati - na mestima koja posećuje samo nekoliko ljudi. Savršena oprema za to je Caddy Beach. Udobna velika površina naslona, neprozirna zavesa za vetrobransko staklo i magnetne zavese za bočna stakla, praktični džepovi za odlaganje u.v.m. već su dostupni kao standard. U kombinaciji sa opcionim paketom „Camping“, vozilo za rekreaciju možete čak i proširiti u mali stan: sa šatorom 2,3 m k 2,0 m za vrata prtljažnika, dve sklopive stolice, stolom i rešetkom za ventilaciju kliznih vrata. Možete ponovo da uživate u svakom danu, gde god da se nalazite.

Ikona, nove generacije. California 6.1

Zaspite pod zvezdama. Probudite se ujutru uz zvuk mora. Istražite strane sveta i još uvek se osećajte kao kod kuće: California 6.1 predstavlja čistu slobodu. Svojim udobnim dizajnom enterijera i promišljenim detaljima, svako putovanje pretvara se u nezaboravnu avanturu. Uživajte u svojoj nezavisnosti i putujte gde god želite. Sa svime što vam treba.

Otkrijte veliku slobodu Grand California

Neki ga zovu "lutalica". Drugi "avanturista". Ali zapravo ime nije važno. Jer svaki ljubitelj putovanja zna osećaj: čežnja za nepoznatim mestima. Poriv da jednostavno pobegnete od sveta. Kalifornija decenijama podržava ovu slobodu. Njegov stariji brat, novi Grand California, nudi još veću nezavisnost. Jer uz njega svuda imate kompletno opremljenu kuću za odmor sa kuhinjom, sobama i tuš kabinom. Ovde ćete pronaći puno informacija o novom domu na točkovima. Zabavite se!

Pogon na svim točkovima 4MOTION

Pokrenuti video
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim