Meni
Zatvoriti meni

Apple Music

Volkswagen i Apple Music – puno muzike na svakoj vožnji.

Aktivirajte Car-Net u svom novom Volkswagen-u i uživajte do 6 meseci besplatne Apple Muzike.

Apple Music - to želite da čujete.

Bilo da se radi o uređaju sa Apple-a ili vašem Android pametnom telefonu: Apple Music vam omogućava da besplatno koristite više od 50 miliona pesama u kojima možete uživati kako na mreži, tako i van mreže. Počnite striming već danas.

Toliku raznolikost je teško pobediti: u Apple Music-u možete da birate između više od 50 miliona omiljenih pesama. Lako je otkriti nove omiljene izvođače, jer velika snaga Apple Music-a su personalizovane preporuke: zasnovane na vašim podacima i muzici koju slušate.

Da li tražite nešto novo? Čak i ako je ponuda ogromna, pregledanje muzičke biblioteke je jednostavno! Odabrani spiskovi za reprodukciju Apple Music urednika i žanrovske radio stanice pozivaju na otkrivanje. Novi izvođači i ekskluzivni sadržaj redovno proširuju ponudu. Liveradio Beats 1 Radio vam nudi najnovije vesti i kulturne informacije.

Da biste sačuvali količinu podataka u mobilnim uređajima, sadržaj Apple Music-a se takođe može učitati i reprodukovati direktno sa pametnog telefona. Tako da ste dobro pripremljeni, čak i ako nemate mrežu na putu.

Naravno da možete koristiti Apple Music ne samo na svom iPhone-u i na drugim uređajima sa iOS-om: Takođe imate pun pristup svojim pesmama na računaru, na Android pametnom telefonu putem aplikacije i zahvaljujući Apple CarPlay ™ direktno u vašem Volkswagen-u. Tako da možete da počnete da strimujete.

 

6 Meseci Apple Music besplatno:

Sve vlasnike novog vozila iz modelne 2018. godine odvajaju samo nekoliko koraka od šest meseci čistog muzičkog spektakla.       

Da biste mogli da uživate u više od 45 miliona pesama Apple muzike tokom putovanja i kod kuće, treba ispuniti sledeće zahteve:     

Vlasnik ste Volkswagena od 2018. godine     

Vaš Volkswagen može da koristi Car-Net i aktivirali ste ga za korišćenje Car-Net usluga ("Guide & Inform" i / ili "Safety & Service")     

Na vašem pametnom telefonu je instalirana aplikacija Car-Net. Niste sigurni da li ispunjavate uslove?  Kao registrovani korisnik, nabavite svoj vaučer za Apple Music već danas putem aplikacije Car-Net za iOS i Android ili preko Car-Net portala.

Apple CarPlay ™ - optimalni put ka Apple Music-u u vašem Volkswagen-u

Za najbolje uživanje u muzici, preporučujemo povezivanje iPhone-a sa Apple CarPlay ™-om putem App Connect-a.

Apple-ov CarPlay™ omogućava kontrolu izabranih aplikacija sa vašeg iPhone-a tokom vožnje. Rad sa aplikacijama je lak kao i sa iPhone-a. Muzika, telefon, vesti - sve na dodir. A na zahtev sistemom možete čak i da upravljate putem glasovnih komandi.

CarPlay radi sa Siri glasovnim komandama i posebno je dizajniran za upotrebu u automobilu. Aplikacije objavljene za CarPlay posebno su optimizovane za rad u automobilu. Tako ih možete koristiti, dok ruke i oči ostaju tamo gde treba da budu tokom vožnje.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim