Meni
Zatvoriti meni

Volkswagen Šasija modeli

Najbolja osnova za nadogradnju.

Šasije Volkswagen privrednih vozila savršena su osnova za mnoštvo varijacija i pojedinačnih rešenja.

Stvorite sebi sliku o šasijama.

Savršena osnova Crafter Šasija

Stavite svoj rad na vrlo čvrsto temelje. Najbolje osnova za stabilnu konstrukciju je Crafter šasija. Sa tri dužine vozila, visinom vozila, jednostrukom ili dvostrukom kabinom i mnoštvom funkcija za olakšavanje svakodnevnog rada, Crafter šasija je dobro pripremljena za sve izazove koje postavlja vaša grana industrija.

Ikona, nove generacije. Tansporter 6.1

Da li možete da napravite nešto savršeno, još savršenijim? Možete da probate: Ova generacija Transportera u kontinuitetu nastavlja proverene vrednosti i postavlja nove standarde u svojoj klasi. Zajedno sa našim kupcima razvili smo pouzdanog partnera sa novim detaljima za svakodnevnu udobnost, uz vrhunsku asistenciju vozaču, bezbednosne i info-sisteme, sa nepromenjenom beskompromisnom multifunkcionalnošću u svakodnevnom životu. Transporter 6.1 šasija savršena je osnova za različite tipove nadogradnje.

Istaknuta serijska oprema

Radio sistem

Moderan Infotainment. Iskusite prednosti umrežavanja uz standardni radio i interfejs za mobilni telefon.

Standardni sistem uključuje  TFT-Display, dva zvučnika, ulaz za jednu SD karticu, AUX-IN- ulaz, USB-interfejs kao i Bluetooth vezu za pametni telefon.  Na slici je  Radio Composition Audio iz modela Crafter.

Unutrašnjost

Ubedljiva prostranost. Ponesite sve sa sobom.

Šasija Crafter i Transporter šasija nude čitav niz mogućnosti: Pored mašina i materijala, u Crafteru možete da prevezete i do sedam osoba - u verziji sa dvostrukom kabinom i dvostrukim sedištem suvozača - i do šest u modelu Transporter.

Kočenje kod višestrukog naletanja

Serijska bezbednost. Inoivativni sistem kočnica.

Standarni kočioni sistem za višestruka naletanja obezbediće da se voziilo uspori do 10km/h u slučaju da je jedan od dva nezavisna senzora detektovao sudar u neposrednoj blizini. Vozač može preuzeti kontrolu u bilo kom trenutku. 

Der Allradantrieb 4MOTION

Pokrenuti video
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim