Meni
Zatvoriti meni

Transporter 6.1
Furgon

Ponesite sve na ulicu.

Pre više od 70 godina, to je bilo rešenje za transport gradskim ulicama. Danas je kombi Transporter 6.1 moćniji nego ikad. Sa svojim značajnim teretnim prostorom, puno prostora i modernim sistemima asistencije vozaču, vi obezbeđujete da vi, vaša posada i vaša oprema svakodnevno funkcionišu dobro.

Posebno impresivno

Unutrašnjost 6.1

Ostanite opušteni u prometnim danima.

Svakog dana obezbedite da se oprema i alat prebace od tačke A do tačke B. Transporter 6.1 osigurava da se osećate dobro. Ergonomsko radno mesto vozača, neograničeno podesiv upravljač i vozačko sedište, dimenzionalno stabilna udobna obloga i redizajnirana komandna tabla čine vožnju pravim uživanjem. Zahvaljujući izvanrednoj vidljivosti, možete pratiti okolinu čak i u užurbanim gradskim centrima ili na zbunjujućim gradilištima.

Tehnologija 6.1

Na prvi pogled.

Inteligentnije: Zahvaljujući We Connect, uvek su vam pri ruci sve potrebne aktuelne informacije - profesionalno i privatno. Zahvaljujući vrhunskom kombi-instrumentu možete pratiti sve a do odredišta dođite sigurno sa navigacionim sistemom "Discover Media".

Saznajte više

Komfor-detalji 6.1

Udobno se smestite.

Obimna i značajno proširena standardna oprema kao i komforni dodaci doprinose olakšanom rukovanju. Uživajte u svakom radnom danu za upravljačem potpuno opušteno.

Vozna dinamilka 6.1

Ne odustajte od teških zadataka.

Savremenu tehnologiju motora BlueMotion Technology u Transporter-u 6.1 karakterišu performanse, vučna snaga i ekonomičnost. Pored toga, opcioni pogon na sve točkove 4MOTION i 100% mehaničko zaključavanje diferencijala za zadnju osovinu obezbeđuju uspešan završetak gotovo svakog posla.

Sistemi asistencije 6.1

Svaki dan opušteni na putu.

Ko god je na putu, mora da savlada različite vremenske uslove i saobraćajne situacije. Dobro da niste sami u Transporteru 6.1.

Neka vas inspiriše Transporter 6.1

Pokrenuti video
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim