Meni
Zatvoriti meni

Novi Amarok

Ovo je Amarok
Novi pikap iz Volkswagen privrednih vozila

Ovo je Amarok
Novi pikap iz Volkswagen privrednih vozila

Novi Amarok

Ovo je Amarok
Novi pikap iz Volkswagen privrednih vozila

Novi Amarok 5 godina garancije

Uz novi Amarok, standardno dobijate 3-godišnje produženje garancije, nakon 2-godišnje garancije proizvođača, sa maksimalnom ukupnom kilometražom od 150.000 km (u zavisnosti od toga šta se prvo ispuni).

Novi Amarok PDV odbitna stavka

Pravna lica i preduzetnici mogu da koriste PDV za novi Amarok ako ga koriste kao osnovno sredstvo.

Svim putevima do cilja

Stvoren za ljude za koje automobil treba da bude u mogućnosti da uradi više od samo vožnje od A do B: novi Amarok je svestranost na četiri točka. Sa modernom tehnologijom, savladava sve izazove sa samopouzdanjem: jer po vetru i vremenskim neprilikama, snažan je dobro se snalazi na bilo kojoj podlozi. Njegov novi, jedinstveni dizajn ga čini proznatljivim i upečatljivim. Doživite sada novi Amarok, uspešnu kombinaciju privrednog vozila i premijum klase u Volkswagen privrednim vozilima.

To je dizajn

Snaga, samouverenost i agilnost u skoro svakoj situaciji - to je ono što novi Amarok čini pikapom premijum klase iz Volkswagen privrednih vozila. Njegovi geni kažu off-road, njegov dizajn naglašava izuzetna sveobuhvatna svojstva: od elegancije Amarok Aventure do robusnosti Amarok PanAmericana, spoljašnji dizajn nudi naglašene razlike za svaku od pet linija opreme. Od različitih rešetki hladnjaka do novodizajniranih stilskih barova ili sportskih barova i stepenica, novi Amarok ne prepušta ništa slučaju.

To je Offroad

Šta novi Amarok čini pravim rasnim terencem? Zahvaljujući novoj tehnologiji, više profila vožnje, vazdušnim jastucima i preko 25 asistencija za vozača, nudi više terenskih sposobnosti od svog prethodnika. Terenske mogućnosti su značajno proširene, posebno kod varijanti karoserije, šasije, motora i menjača, od promenjenih dimenzija do znatno veće moguće dubine prelaska. Veliki nagibni ugao i veći razmak od tla obezbeđuju veću pokretljivost van puta. Ukratko: više off-road kvaliteta, više osećaja van puta - jednostavno više Amarok-a.

To je svestranost

Bilo da utovarujete materijal, vučete teret ili prolazite kroz neprohodan teren. Bilo u gradu, na selu ili van puta. Bilo kao Amarok osnovna verzija ili kao Amarok Aventura - novi Amarok nudi čistu svestranost. Novi Amarok je porastao u odnosu na svog prethodnika. Zahvaljujući mnoštvu inteligentnoh funkcija, pruža još veću operativnu spremnost za intenzivniju upotrebu. Na primer, kuka za prikolicu sa opterećenjem prikolice do 3,5t: sada je dostupna za sve automatske menjače. Ili prostor za utovar: nudi dovoljno prostora između lukova točkova za poprečni utovar evro palete, koja se tu može pričvrstiti stabilnim alkama. To - i još mnogo toga - čini ga svestranijim radnim vozilom. Zahvaljujući novoj opremi za udobnost, više od 25 sistema asistencije, vazdušnim jastucima i velikom broju spoljnih paketa, to je pikap koji jednako dobro blista kako u prevozu ljudi tako i prilikom transporta tereta. Bez obzira da li u urbanom okruženju - ili van utabanih staza.

Od osnovne do premijum opreme: uvek Amarok!

Novi Amarok iz Volkswagen privrednih vozila obezbeđuje udobniji rad - barem sve što je u vezi sa mobilnošću i transportom. Što se tiče standardne i opcione opreme, novi Amarok nudi prvoklasni komfor u kombinaciji sa inteligentnim infotainment sistemom i modernim sistemima za asistenciju vozaču - u daleko većoj meri od prethodnika. Otkrijte samo neke od brojnih vrhunskih funkcija ovde.

Sofisticirana udobnost

Neki dani su sami po sebi dovoljno teški: novi Amarok nudi vrhunsku opremu koja može učiniti putovanje prijatnijim. Kao što su udobna električna sedišta u 10 smerova napred1. Kod modela Amarok Aventura i Amarok PanAmericana, ona su standardno presvučeni kožom "Savona" ili "Cricket", dok u Amarok stilu sedite u Art Velours2. Instrument tabla i paneli vrata u vozačevoj kabini impresioniraju svojim elegantnim izgledom kože3. U kombinaciji sa multifunkcionalnim upravljačem4 i harmoničnim ambijentalnim osvetljenjem5, putovanje teško može da počne opuštenije. Tome doprinosi i novi 10-brzinski automatski menjač, koji efikasno prenosi snagu novog Amaroka na put. Iznenada počinje da pada kiša? Zaštitite teret na platou pritiskom na dugme sa električnim Roll Cover7.

Potpuno novi dizajn Volkswagen privrednog vozila

Novi Amarok se predstavlja sa snažnim konturama u potpuno redizajniranom izdanju Volkswagen privrednih vozila: veliki pristupni ugao i veći razmak od tla obezbeđuju veću mobilnost van puta. Šire međuosovinsko rastojanje od svog prethodnika upadljivo naglašava njegovu snagu. Zahvaljujući Volkswagen stilskim opcijama, možete da implementirate sopstvene ideje u mnogim oblastima, a takođe imate širok spektar opcija za dodavanje ličnih detalja. Od osam završnih boja koje su dostupne u svim linijama opreme do ukrasnih elemenata kao što su sportski bar za Amarok Aventura i stilski bar za modele Amarok Life, Amarok Stile i opciono za Amarok PanAmericana, imate prostor za vaš jedinstveni stil.

Infotainment & Povezivanje

Izgleda dobro: digitalni kokpit u veličinama 20,32 cm (8") ili opciono 31,24 cm (12,3")8 i mobilne onlajn usluge9 - novi Amarok takođe otvara nove korake u digitalnom smislu. Možete da koristite veliki ekran u boji osetljiv na dodir ne samo za kontrolu brojnih funkcija vozila, već i za digitalni radio. Na zahtev možete dobiti funkciju "online navigacije". Ona pristupa podacima sačuvanim u navigacionom uređaju. Pored toga, serverski/online podaci se koriste preko ugrađene SIM kartice, na primer za izračunavanje trenutnih saobraćajnih uslova. VW Connect Navigation paket takođe uključuje navigacione mape koje mogu da se ažuriraju onlajn, aktuelne informacije o saobraćaju za Evropu i pristup određenim interesnim tačkama. A sa vrhunskim zvučnim sistemom Harman Kardon10 sa osam vrhunskih zvučnika, sabwuferom i punih 640 vati muzičke snage, vaše uši će takođe uživati u najvišem nivou kvaliteta zvuka. Kad smo već kod zvuka: Sa 12,3-inčnim infotainment sistemom, glasovna komanda novog Amaroka je sada još lakša zahvaljujući VW Connect Basic11 paketu22. Uz We Connect ID. aplikaciju/Volkswagen aplikaciju12 na vašem pametnom telefonu, mnoge funkcije vozila se mogu kontrolisati sa vašeg pametnog telefona.

Profili vožnje i sistemi asistencije

Više režima vožnje znači više opcija: unapred konfigurisani režimi vožnje novog Amaroka podržavaju vozače u nekoliko faza tokom posebnih situacija van puta i za različite vremenske uslove i uslove na putu. Više od 25 opcionih sistema asistencije, od kojih je više od 20 potpuno novih u Amaroku, obezbeđuju povećanu udobnost vožnje. Kao što je Park Assist Plus13. Jer čak i ako retko imate problema sa parkiranjem van puta, u urbanom okruženju može biti tesno. Dobro je ako tada imate potpuno automatskog asistenta za parkiranje za manevrisanje vozilom u uskom prostoru. Sistem može prepoznati postojeće parking mesto i izvršiti manevar parkiranja14. Sve što treba da uradite je da pratite proces parkiranja i intervenišete ako je potrebno. Takođe pomaže u teškim situacijama: nadzor regije (Area View15). Omogućava višestruke preglede sa kamerama na sve četiri strane, uključujući pregled od 360° iznad glave14. Da li često vozite gradskim ulicama sa više traka ili autoputem? Tada je pomoćnik za promenu trake16 od velike pomoći: korišćenjem LED svetla u odgovarajućem spoljašnjem retrovizoru, on može da vas upozori na vozila14 koja se približavaju sa leđa ili su već u mrtvom uglu. Ovi i mnogi drugi sistemi pomoći ne samo da čine novi Amarok boljim, već i opuštenijim za vožnju.

Ovo je Amarok. Novi pikap iz Volkswagen privrednih vozila.

Novi Amarok je razvijen iznova. Svojom modernom tehnologijom i novodizajniranom pojavom kombinuje uobičajenu robusnost sa novom udobnošću iz premijum segmenta. Njegova svestranost čini ga posebnim - a raznovrsnost se takođe može naći u brojnim dodacima i paketima opreme. Ovo vam daje još više opcija za pronalaženje vozila iz snova.

Više svetla!

U novom Amaroku se koriste samo LED farovi. Počevši od modela Amarok Style, zadnja svetla su takođe dostupna u LED tehnologiji. Kao poseban naglasak, novi Amarok Style, Amarok PanAmericana i Amarok Aventura imaju "IQ.Light" LED matrične farove sa dinamičkom kontrolom dometa farova. Sve u svemu, sledeće tehnologije su vam dostupne u zavisnosti od vaših zahteva i opreme:

  •   "IQ.Light" LED-Matrix-farovi
  •   LED-farovi
  •   LED-/ halogena zadnja svetla
  •   LED-svetla za maglu
  •   Ambijentalno osvetljenje
  •   LED-osvetljenje kargo boksa

Rock & Road & Roll

Točkovi daju svakom vozilu individualni karakter. I zato postoji nova ponuda točkova/pneumatika za novi Amarok. Da li vam se sviđa moćan? Ili elegantan? Ili možda više All Terrain? Od čeličnih felni od 16 inča do aluminijumskih felni od 21 inča17 i pneumatika za sve terene do 18 inča 18, veliki izbor.

Kako sedite, tako i vozite

Zahvaljujući većoj udaljenosti između redova sedišta, pet odraslih osoba sada ima znatno više prostora u duploj kabini. I to nije sve: od sedišta sa 6 smerova za vozača (4-smera za suvozača) u osnovnom modelu Amarok do električnih sedišta u 10 smerova u Amarok PanAmericana i Amarok Aventura, uvek imate udobno sedište. kada govorimo o prostoru, radujte se zbog više prostora za odlaganje, uključujući dodatnu pregradu za rukavice, džepove na naslonima i više opcija za skladištenje ispod zadnjih sedišta.

Unosi boju na teren

Novi Amarok je dostupan u osam završnih boja: bela kao nemetalik boja, ponoćna crna, svetlo plava, svetlo siva, tamno siva, tamno crvena i svetlo bež boje čine izbor metalik boja. Srednje plava dolazi kao ekskluzivna boja za Volkswagen privredna vozila.

Komforno i važno: sistemi asistencije

Novi Amarok je razvijen od temelja. Svojom modernom tehnologijom i novim dizajnom kombinuje uobičajenu robusnost sa novom udobnošću iz premijum segmenta. Njegova svestranost čini ga posebnim - a raznovrsnost se takođe može naći u brojnim dodacima i paketima opreme. Sada imate još više opcija za pronalaženje vozila iz snova.

Komfor-sistemi asistencije

Parkpilot spreda-/pozadi

Prilikom parkiranja aktivira se zvučno upozorenje za prepreke napred i pozadi a takođe vizuelno se prikazuje rastojanje do prepreka na displeju.

Asistencija za kolovozne trake (Lane Assist)

Upozorenje o napuštanju kolovozne trake kombinuje različite komponente i uključuje upozorenje o napuštanju trake i detekciju pospanosti. Sistem prati sopstvenu kolovoznu traku pomoću multifunkcionalne kamere i pri brzinama iznad 60 km/h, ispravlja nenamerno napuštanje trake kontraupravljanjem. Vozač može biti upozoren istovremeno tonom upozorenja i porukom na multifunkcionalnom displeju.

Inteligentni asistent za brzinu

Automatsko održavanje ograničenja brzine, na primer kada se vozi kroz privremeno gradilište, i ponovo ubrzavanje do prvobitno podešene brzine nakon što je ograničenje brzine ukinuto.

Aktivni tempomat ACC (Active Cruise Control)

Sistem pomaže u održavanju tačnog rastojanja do vozila ispred i aktivira ponovo pokretanje motora nakon kratkog zastoja u saobraćajnoj gužvi ili gradskom saobraćaju. Dok je ACC+ dostupan za automatske menjače, sa kojim vozilo može u potpunosti da koči, ručni menjači imaju normalan ACC. Prilikom kočenja morate blagovremeno prebaciti u nižu brzinu kako se motor ne bi ugasio.

Parking asistent (Park Assist Plus)

Potpuno automatski asistent za upravljanje pri parkiranju vas podržava prilikom parkiranja i izlaska sa parking mesta. Može da obavlja višestepeno parkiranje na paralelnim parking mestima. Nakon uključivanja u hod unazad, vozilo samostalno preuzima upravljanje. Vozač jednostavno aktivira papučicu gasa i kočnice, prati proces parkiranja i interveniše ako je potrebno. Takođe može da pruži podršku prilikom izlaska unazad sa parking mesta. Ako vozač ne reaguje na ton upozorenja kada se vozilo približava prepreci, aktiviraće se kočnica.

Front Assist

Asistencija za naglo kočenje, koja je standard u EU, uvek se isporučuje zajedno sa funkcijom naglog kočenja u gradu, aistencijom za izbegavanje i asistencijom pri skretanju. "Front Assist" može senzorom detektovati pešake, bicikliste i vozila u smeru kretanja i upozoriti vozača na prepoznate kritične situacije. Ako vozač ne reaguje na vreme, izvršiće se automatsko kočenje u slučaju nužde ili  podržati manevar izbegavanja u kritičnim situacijama. Sistem asistencije može da otkrije kada je potencijalni sudar neizbežan i da reaguje aktiviranjem kočnica da uspori ili zaustavi vozilo pre udara, u najboljem slučaju potpuno izbegavajući sudar.

Prilikom skretanja sa uključenim indikatorom, asistencija pri skretanju prati prelazak preko leve trake i može da zaustavi vozilo u kritičnim situacijama.

Sistemi asistencije u vožnji

Asistencija za svetla (Light Assist) / Dinamična asistencija za svetla

Saobraćaj ispred i saobraćaj iz suprotnog pravca se kontinuirano analiziraju kamerom na vetrobranskom staklu. Iznad određene brzine, Light Assist automatski uključuje duga svetla. Opcioni "IQ.Light" LED matrični farovi optimalno osvetljavaju put i samu ivicu puta. Ako vam vozilo ide u susret, "Dynamic Light Assist", smanjuje osvetljenost područja oko vozila koje dolazi u susret isključivanjem pojedinačnih svetlosnih ćelija. Ovo samo malo smanjuje snagu dugih svetala i čini nepotrebnim prebacivanje između dugih i kratkih svetala. Čim vas vozilo prođe, duga svetla se ponovo aktiviraju punim intenzitetom.

"IQ.Light" LED-Matrix-glavna svetla

Ako je vaš Amarok opremljen opcionim "IQ.Light" LED matričnim farovima, ne samo da ćete imati koristi vi, već i učesnici saobraćaju iz suprotnog pravca. "IQ.Light" LED matrični farovi nude dinamički prigušena duga svetla, dinamičko svetlo u krivinama i povećanje udobnosti poboljšanjem bočnog osvetljenja pri vožnji u nazad.

Pregled okoline (Area View)

Area View pruža vozaču sveobuhvatan pregled oko vozila, što može biti posebno korisno prilikom manevrisanja ili parkiranja. Mogu se odabrati višestruki prikazi sa četiri kamere sa svih strana vozila - uključujući pogled na vozilo od 360° odozgo.

Program elektronske stabilizacije

U slučaju kočenja, na primer, sistem protiv blokiranja točkova može da spreči blokiranje točkova i na taj način održi upravljivost. Program elektronske stabilizacije može da spreči nedovoljno ili prekomerno upravljanje tako što koči pojedinačne točkove na kontrolisani način.

Detekcija umora

Može registrovati gubitak koncentracije kod vozača i upozoriti ga u periodu od pet sekundi zvučnim signalom i vizuelnom porukom na ekranu da napravi pauzu. Ako vozač ne napravi pauzu u narednih 15 minuta, upozorenje se ponavlja.

Kontrola pritiska u pneumaticima

Obaveštava vozača o trenutnom pritisku u pneumaticima pre i tokom putovanja i može izdati upozorenje u slučaju gubitka pritiska. U svakom točku postoje senzori koji pružaju bežične informacije sistemu o pritisku i temperaturi.

Asistent za upozorenje u pogrešnoj kolovoznoj traci/pravcu

Upozorava da vozač ulazi na autoput sa pogrešne strane koristeći prepoznavanje saobraćajnih znakova.

Digitalne usluge i aplikacije

VW Connect Basic

Sa paketom "VW Connect Basic", Volkswagen vam pruža korisne mobilne onlajn usluge za vaše vozilo, trenutno onlajn glasovnu kontrolu. Volkswagen privredna vozila će u budućnosti proširiti asortiman i uključiti dodatne mobilne onlajn usluge i blagovremeno će vas obavestiti o njima.

VW Connect Navigacija

Paket "VW Connect Navigation" vam pruža dodatne mobilne onlajn usluge za vaše vozilo. Između ostalog, integrisana navigacija, aktuelne saobraćajne informacije za Evropu i pristup određenim tačkama interesovanja (POI) obezbeđuju bolju orijentaciju.

Više o Amaroku

Amarok - Varijante modela

Novi Amarok se predstavlja snažnim konturama u potpuno revidiranom dizajnu Volkswagen privrednih vozila. Njegova forma je upečatljivija, njegove konture naglašavaju nepogrešiv karakter terenske vožnje. A u svom prtljažniku ima i dosta drugih inovacija.

Na varijante modela

Amarok - tehnički podaci

Novi Amarok privlači pažnju u mnogim oblastima. Čak i kada su u pitanju brojevi, dimenzije i podaci o performansama.

Na tehničke podatke

Amarok - cene i ponude

Otkrijte cene i ponude za novi Amarok.

Na info materijal

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim