Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

23.7.2019 Po izboru čitalaca: Amarok je Pickup godine.

Čitaoci OFF ROAD-a su odlučili: Amarok V6 iz Volkswagen privrednih vozila ponovo je izabran za najbolji SUV pikap godine. Amarok po sedmi put od 2011. godine dobija ovu nagradu čitalaca u 2019. godini.

Ove godine je na raspolaganju bilo 185 modela.

Većina čitalaca i korisnika OFF ROAD-a glasala je za vrhunski pikap sa standardnim 3.0l V6 TDI, koji se proizvodi u Volkswagenovim fabrikama u Hanoveru / Nemačka i Pacheco / Argentina.

Toliko nagrada koliko je Amarok dobio 2019. godine, nije dobio nijedan drugi pikap u anketi čitalaca za SUV vozila ove godine. Za evropsko tržište Amarok se proizvodi u Hanoveru. Istaknuti deo V6 TDI predstavlja vrhunski motor sa svojim moćnim V6 motorom 190/200 kW 258/272 KS.

Ovim se postiže do 580 njuton-metara obrtnog momenta sa dodatnim pojačanjem od 10 kW ili 14 KS, što je jedinstvena kombinacija u segmentu ove veličine. Ovaj vrhunski motor dostupan je u verzijama opreme Amarok Highline i Amarok Aventura.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim