Meni
Zatvoriti meni

23.7.2019 Po izboru čitalaca: Amarok je Pickup godine.

Čitaoci OFF ROAD-a su odlučili: Amarok V6 iz Volkswagen privrednih vozila ponovo je izabran za najbolji SUV pikap godine. Amarok po sedmi put od 2011. godine dobija ovu nagradu čitalaca u 2019. godini.

Ove godine je na raspolaganju bilo 185 modela.

Većina čitalaca i korisnika OFF ROAD-a glasala je za vrhunski pikap sa standardnim 3.0l V6 TDI, koji se proizvodi u Volkswagenovim fabrikama u Hanoveru / Nemačka i Pacheco / Argentina.

Toliko nagrada koliko je Amarok dobio 2019. godine, nije dobio nijedan drugi pikap u anketi čitalaca za SUV vozila ove godine. Za evropsko tržište Amarok se proizvodi u Hanoveru. Istaknuti deo V6 TDI predstavlja vrhunski motor sa svojim moćnim V6 motorom 190/200 kW 258/272 KS.

Ovim se postiže do 580 njuton-metara obrtnog momenta sa dodatnim pojačanjem od 10 kW ili 14 KS, što je jedinstvena kombinacija u segmentu ove veličine. Ovaj vrhunski motor dostupan je u verzijama opreme Amarok Highline i Amarok Aventura.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim