Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

7.5.2020 Informacija za vlasnike čija garancija na vozilo ističe između 01.03. i 31.05.2020

Informacija za vlasnike čija garancija na vozilo ističe između 01.03. i 31.05.2020

Kao posledica trenutne situacije sa virusom Covid-19, mnogi klijenti možda nisu mogli da posete ovlašćeni servis zbog kvara na vozilima. Zbog toga smo odlučili da za vozila čija garancija ističe u periodu od 01.03.2020. do 31.05.2020. produžimo garantni rok za 3 meseca. Pogledati grafički prikaz.
Ograničenje kilometraže koje važi za garanciju ostaje na snazi i tokom ovog tromesečnog produženja koje nudimo. Odnosno, produženje od 3 meseca se ne odnosi na kilometražu.
Ove mere uvodimo kao vid podrške klijentima a vezano za vanredne okolnosti uzrokovane virusom Covid-19, bez impliciranja priznavanja pravne ili bilo koje druge obaveze u budućnosti.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim