Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Nova vozila - Upit

Na ovoj stranici za kontakt može se obrađivati i odgovarati samo na pitanja vezana za zemlju ili tržište Srbije.

O našim modelima

Imate pitanja o konkretnom Volkswagen modelu? Drago nam je što možemo da vam pomognemo. Koristite naš online obrazac - radujemo se vašem zahtevu.

Kontaktirajte nas

O roku isporuke

Imate pitanje o vremenu isporuke, naše kolege će vam rado pomoći. Samo ispunite naš online obrazac i mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Kontaktirajte nas

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim