Meni
Zatvoriti meni

Novi ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Novi ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Dobro došli: Novi, potpuno električni ID. Buzz i ID. Buzz Cargo

Otkrijte avangardni model ID. Buzz koji daje električnoj mobilnosti novo lice. ID. Buzz je potpuno električni model koji je preuzeo stilske elemente legendarnog modela T1 - prvog modela Bulli. Dolazi u dve verzije, kao minibus - ID. Buzz i kao transporter - ID. Buzz Cargo. Obe verzije su dokaz inteligentne odluke o mobilnosti, sa kojom se i privatni i poslovni korisnici mogu suprotstaviti klimatskim promenama i voziti sa nultom stopom emisija CO2.

Ovo je prva generacija novog tipa mobilnosti u Volkswagen privrednim vozilima. Prva potpuno električna vozila: ID. Buzz i ID. Buzz Cargo. Za celu porodicu ili kao vozilo za dostavu: upoznajte novi, kultni dizajn koji kombinuje moderne proporcije sa inovativnom tehnologijom. Potpuna povezanost, digitalne funkcije, novodefinisani osećaj prostora i vaša nova mobilnost koja je klimatski osvešćena - sa dva ID modela. Buzz i ID. Buzz Cargo.

ID. Buzz je prvi u novoj generaciji Volkswagen privrednih vozila - u pogledu inovacija i dizajna

ID. Buzz Cargo: redizajniran tovarni prostor za modernu komercijalnu mobilnost

Šta očekujete od modernog komercijalnog transportera? Električni pogon, dovoljnu zapreminu tovarnog prostora, pogodnost za velike udaljenosti. Sa ID. Buzz Cargo, krenite na put. A sa modernim umrežavanjem i digitalnim funkcijama, čak i više. Redefinišite svoju komercijalnu mobilnost:

  • Teretni prostor sa prostorom za dve euro palete
  • Nosivost prikolice do 1.000 kg
  • Kompaktne dimenzije, velika zapremina prostora
  • Ažuriranje sa Over-the-Air-Updates2 i We Connect3

Elektromobilnost u holističkom pristupu: inovativna mobilnost sa ID. Buzz i ID. Buzz cargo

Održiva mobilnost je moguća samo kada se uzme u obzir ceo životni ciklus vozila i kada se u svakoj fazi smanji emisija CO2. Sa ID.Buzz i ID. Buzz Cargo, mi dosledno pratimo ovaj put - ID. Buzz preko Wall Box punjača, npr. se može puniti sa 100% održivom zelenom električnom energijom. Ovo će promeniti vašu individualnu mobilnost. Biće održiviji, jeftiniji i fleksibilniji.  Pređite na elektromobilnost sada - sa inovativnim, umreženim ID. Buzz i ID. Buzz Cargo.

360° Elektromobilnost

Preuzimamo odgovornost za svoj udeo u lancu vrednosti naših vozila i posvećeni smo Pariskom klimatskom sporazumu - sa ciljem da postanemo kompanija sa CO2-neutralnim1 bilansom do 2050. godine. ID Buzz je prvo vozilo iz Volksvagen privrednih vozila koje je razvijeno kao e-vozilo iz temelja. To će biti elementarni građevinski element u našem holističkom ekosistemu elektromobilnosti od 360°. Jer svoje ciljeve postižemo samo ako delujemo holistički i održivo. ID. Buzz ima bilans stanja CO2 neutralan za naše kupce, a ID. Charger4, odgovarajući, opcioni Wall Box punjač je spreman. ID. Buzz koji  je napunjen sa 100% održivom zelenom električnom energijom, takođe daje doprinos zaštiti klime. ID. Buzz menja našu kompaniju, našu mobilnost - na održiv način.

Holistička rešenja za punjenje

Sa ID. Buzz modelom vozite klimatski osvešćeni, i fleksibilno. E-vozilo uključuje individualni, održivi ekosistem koji se prilagođava vašoj mobilnosti. Ranije ste morali da idete na benzinsku pumpu da sipate gorivo, sada možete da punite vaš ID. Buzz dok je parkiran. Punite ID. Buzz na mestu za punjenje na poslu, na javnoj stanici za punjenje na autoputu, ispred supermarketa, na višespratnom parkingu, u komšiluku ili na vašem ličnom punjaču kod kuće. Maksimalna snaga punjenja za brzo punjenje (DC) je do 170 kW i potrebno je oko 30 minuta da se baterija napuni od 5% do 80%. Funkcija Plug & Charge5 pojednostavljuje punjenje: autentifikacija, punjenje i naplata se odvijaju automatski nakon uključivanja kabla za punjenje. Maksimalna snaga punjenja za redovno punjenje (AC) je 11 kW. U pokretu, jednostavno koristite uslugu punjenja We Charge da biste pronašli besplatne stanice za punjenje.

Snažan električni pogon

Lokalno bez CO2, pogodan za duga putovanja - ovo su prednosti e-drive za svakodnevnu upotrebu. Sa ID. Buzz modelom, moramo da zadovoljimo različite potrebe, od privatnih kupaca do poslovnih ljudi. Inovativni e-drive u ID. Buzz modelu nam ovo omogućava. Električni motor je smešten pozadi na način koji posebno štedi prostor i omogućava opterećenje prikolice do 1.000 kg bez problema. Sa maksimalnom brzinom od 145 km/h, ispunjava skoro sve potrebe. Održiv, pogodan za svakodnevnu upotrebu i robustan: e-pogon ID. Buzz modela kombinuje klimatsku osvešćenost sa individualnom mobilnošću.

ID. Buzz je čista električna mobilnost

Tehnologija i povezivanje: Dobro došli u ID. Porodicu

Savremeni dizajn proizvoda treba da pomaže ljudima svaki dan. Želimo da pružimo ljudima sa ID. modelima "buzz time".

Novi ID. Buzz postavlja standarde. Na zahtev, dolazi sa više od 30 sistema za asistenciju vozaču i mogućnošću komunikacije sa drugim umreženim vozilima.

Sa umrežavanjem, internet vezom, mobilnim onlajn uslugama i integrisanim glasovnim komandama, dostiže novi nivo povezivanja i spreman je da redefiniše vašu individualnu mobilnost.

Over-the-Air ažuriranja

Ažuriranja povećavaju funkcionalnost digitalnih sistema u vašem ID. Buzz modelu. Zahvaljujući bežičnim ažuriranjima2 koristeći We Connect3, ID.Buzz može da se ažurira automatski preko noći, čim potvrdite ažuriranje na svom infotainment sistemu. Sa ID. Buzz modelom ste uvek aktuelni.

Car2X

Vozila koja međusobno komuniciraju na putu mogu smanjiti saobraćajne gužve i upozoriti na lokalne prepreke i opasnosti. Tehnologija Car2X višestruko proširuje radijus senzora vozila uključivanjem informacija od drugih učesnika u saobraćaju i infrastrukture u proračun trenutne sveukupne situacije. Korišćenjem pametnog softvera i elektronike, bezbednost se podiže na novi nivo. Primer za to je usluga Lokalnih upozorenja. ID. modeli međusobno komuniciraju u dometu od 800 metara i u roku od nekoliko milisekundi. Zahvaljujući brojnim senzorima, e-automobili prepoznaju moguće opasnosti u ranoj fazi - i automatski upozoravaju druge učesnike u saobraćaju u blizini putem WLAN radio signala.

ID. Light

ID. Svetlo komunicira sa vama vizuelno i u kombinaciji sa standardnim navigacionim sistemom, pomaže vam da se lakše krećete u saobraćaju. Ako koristite glasovne komande, dobićete povratne informacije u obliku svetlosnog signala potvrde. ID. Buzz vas pozdravlja sa inteligentnim svetlosnim signalom.

Travel Assist sa dodatnim podacima

"Travel Assist sa dodatnim podacima" može da vas zadrži u kolovoznoj traci, rastojanju do vozila ispred i na maksimalnoj brzini koju ste podesili.6

Između ostalog, sistem koristi prilagodljivo navođenje u kolovoznoj traci. Ovaj sistem aktivno drži vozilo u sredini kolovozne trake. "Travel Assist sa dodatnim podacima" prilagođava se vašem stilu vožnje i može da održava pravac dalje ulevo ili dalje udesno u svojoj traci umesto da bude tačno u sredini6

Pored toga, "Travel Assist sa dodatnim podacima" vas aktivno podržava kada menjate kolovozne trake na autoputu.6

Ako su dodatni podaci dostupni, "Travel Assist sa dodatnim podacima" će ih koristiti da prepozna granice kolovozne trake kako bi ostao na putu, na primer na seoskim putevima bez oznaka kolovozne trake u sredini.6

Pored toga, "Travel Assist sa dodatnim podacima" ima prediktivni tempomat i pomoć pri skretanju. Brzina vozila može da se prilagodi važećim ograničenjima brzine i putanji (krivine, kružne raskrsnice, itd.).6

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim