Vrste pogona

Apsolutna snaga

Bilo da se radi o pogonu na prednje točkove, kada vam je potreban veći kapacitet nosivosti, pogon na zadnje točkove za prevoz teške robe ili pogon na sve točkove za bolji ponašanje na teškim terenima - Crafter vam nudi pravi koncept vožnje za gotovo svaki izazov.

Prednji pogon

Do 3,0 t poprečno postavljenmotor napred.

Zadnji pogon

Varijanta sa pogonom na zadnjim točkovima može se nositi sa velikim  opterećenjem prikolice.

Pogon na sve točkove 4MOTION

Bilo da se radi o blatnjavim gradilištima, neasfaltiranim šumskim putevima ili ekstremnim usponima - u varijanti sa pogonom na sve točkove 4MOTION Crafter je poptuno ubedljiv.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni

Crafter Šasija

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim