Međuosovonsko rastojanje i kabine

Za svaku ideju

Različiti zadaci zahtevaju različite strukture. Zahvaljujući brojnim varijantama, Crafter šasija je pogodna za gotovo svako prilagođavanje. Jednostruka ili dvostruka kabina? Srednja međuosovinska rastojanja (L3), duga međuosovinska rastojanja (L4) ili međuosovinska rastojanja Plus (L5)? Vaša odluka. Uostalom, niko ne zna bolje od vas šta vaš posao zahteva.

Srednje međuosovinsko rastojanje, jednostruka kabina

Dužina 5.996 mm i prostror za 3 osobe

Srednje međuosovinsko rastojanje, dvostruka kabina

Dužina  5.996 mm prostor za do 7 osoba.

Dugo međuosovinsko rastojanje, jednostruka kabina

Dužina do 6.846 mm za 3 osobe.

Srednje međuosovinsko rastojanje, dupla kabina

Dužina do 6.846 mm prostor za do 7 osoba.

Dugo plus međuosovinsko rastojanje, jednostruka kabina

Dužina do 7.404 mm prostor za do 3 osobe.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Crafter Šasija

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim