Prostor

Spreman za utovar

Koristite teretni prostor kao pokretnu radionicu? Za to je i zamišljen Crafter furgon. Uostalom, jedino je vozilo u svojoj klasi koje je standardno opremljeno preparatima sa bočne strane za instalacije regala. Na zahtev možete odabrati različita rešenja za tovarni prostor.    

  • Drvena obloga
  • Univerzalna obloga    
  • Pregrada bez prozora     
  • Pregrada sa prozorom i zaštitnom rešetkom     
  • bočna ploča u visini od pola visine izrađena je od plastičnih šupljih ploča     
  • krovna bočna ploča od šperploče     
  • LED osvetljenje punjenja     
  • Zadnje krilo vrata

Drvena obloga

Debljine 10 mm, tvrda drvena oblga je obtimalna.

Univerzalna obloga1

Univerzalni pod 1 napravljen od drveta idealan je ako želite da pričvrstite kasnije armature i ormare različitih proizvođača. Specijalni adapteri omogućavaju jednostavno fiksiranje instalacija kabine u isečenim delovima. Pored toga, šipke za vezanje su opciono dostupne u uzdužnom ili poprečnom pravcu.

Pregrada bez prozora

Pregrada prema DIN 75410-3 je potpuno zatvorena. Krovna polica iznad vozačke kabine dostupna je na zahtev uz povišeni krov.

Pregrada sa prozorom i zaštitnom rešetkom

Pregradni zid sa zaštitnom rešetkom i prozorom dostupan je u dve varijante: kao zatvoreni pregradni zid ili fleksibilni klizni prozor. U oba slučaja pregrada je nagnuta. Kao rezultat toga, u vidnom polju vozača nema refleksije.

Bočna obloga u visini od pola visine izrađena je od plastičnih ćelijskih listova

Posebno čvrsta je obloga tovarnog prostora sa plastičnim ćelijskim listovima. Montirani su od poda do parapeta i posebno se lako čiste.

Bočna obloga od iverice na krovu

Da bi zaštitili bočne zidove, loče od šperploče debljine su 5 mm, posebno otporne na udarce.

LED-osvetljenje

Četiri LED svetla osvetljavaju tovarni prostor blistavo i ravnomerno.

Zadnje krilo vrata

Dva zadnja vrata na otvaraju se do 180 °. Na zahtev ugao može da se poveća do 270 °.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Crafter
Furgon

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim