Obezbeđenje tereta

Sitzt, passt und wackelt nicht

Crafter ima mnogo prostora za materijale, alate, pakete i mnoge druge stvari koje su vam potrebne tokom dana. Takođe nudi skoro isto toliko pametnih načina da se sve fiksira. Dakle, teret stiže dobro i u savršenom stanju na vaše odredište. Ova rešenja su dostupna:     

  • Veze
  • Unutrašnjost krovni nosač     

Vezivanje

Za optimalno pričvršćivanje tereta, možete izabrati robusne metalne šine za bočne zidove, pregradni zid, krovni okvir i univerzalnu podlogu.

Unutrašnjost krovni nosač

Unutrašnji krovni nosač omogućava vam lako odlaganje dugačkih elemenata.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni

Crafter
Furgon

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim