Mobilne online-usluge

Umreženi – i informisani.

Caddy Furgon može biti opremljen mnoštvom online servisa. Umrežite privredno vozilo i svoj pametni telefon za pristup internetu ili obaveštenja o saobraćaju.

Car-Net Guide & Inform

Internet u automobilu kod marke Volkswagen nosi naziv Car-Net. Iza toga se kriju servisi, praktične usluge i korisne aplikacije. Paket usluga Car-Net "Guide& Inform"¹ na raspolaganju stoji u kombinaciji sa infotainment sistemom "DiscoverMedia" ili "Discover Pro". Priključkom na internet moguće je korišćenje podataka čija aktuelnost gotovo da nema premca. Na primer stvaranje ili odgušenje zastoja moguće je saznati onlajn u realnom vremenu. Naročito komforno: Vaša maršruta će na odgovarajući način biti automatski prilagođena.

Pomoću usluge Car-Net možete da pretražujete mogućnosti za povratak kući i da onlajn pretragom posebnih destinacija otkrijete brojne zanimljive restorane. Takođe možete brzo da nađete i druge interesantne posebne destinacije. Da li je u pitanju hotel, benzinska stanica ili novootvoreni bioskop, podaci koji se na internetu stalno aktuelizuju obezbeđuju po koje uzbudljivo i korisno otkriće.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni

Crafter
Furgon

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim