Klima uređaj

Dobra klima unutra

Kada se termometar leti popne na 28 stepeni, a sunce sija u vašu kabinu, važno je imati klima-uređaj koji se lako reguliše. Ne samo da postiže ugodnu temperaturu, već i hladi pregradu za rukavice na zahtev. Tako da uvek imate pri ruci osvežavajuće piće.

Klima uređaj sa elektronskim upravljanjem

 

Klima uređaj "Climatronic"

Opcioni "Climatronic" sistem klimatizacije nudi regulaciju temperature 2/3 zone za vozača, suvozača i teret ili putnički prostor. Automatska recirkulacija vazduha, senzor kvaliteta vazduha, dalji otvori i opciono dodatno grejanje stvaraju prijatnu klimu.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni

Crafter
Furgon

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim