Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Volkswagen Originalni delovi® Volkswagen Setovi - servis

Volkswagen Originalni delovi® Volkswagen Setovi - servis

Volkswagen Originalni zupčasti kaiš

Zupčasti kaiševi su potrošni delovi. Oni se prilikom svakog inspekcijskog servisa proveravaju vizuelno i menjaju u redovnim intervalima od 60.000 do 360.000 km. S obzirom na to da je zupčasti kaiš izložen ogromnom opterećenju, ne bi trebalo štedeti na pogrešnom mestu i trebalo bi akcenat staviti na njegovu pouzdanost i kvalitet, jer njegovo kidanje može da uzrokuje skupu štetu na motoru. Volkswagen originalni zupčasti kaiš Vam garantuje ovaj kvalitet.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim