Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Popravka i održavanje Karoserija i lak

Popravka i održavanje Karoserija i lak

Uz profesionalnu negu boja u vašoj radionici marke Volkswagen, vaš automobil ostaje lep, a boja je optimalno zaštićena. Redovno duboko poliranje i profesionalno konzerviranje održavaju sjaj godinama.

Padavine, ogrebotine i manja oštećenja boje, npr. na ivicama idealno su mesto za rđu. Pre nego što korozija postane sve veća i veća, trebalo bi da dođete u svoj Volkswagen servis.

Naši visoko obučeni radnici dovode vaš automobil u formu posebnim alatima i tehnikama. Boja se na kraju toliko pažljivo nanese u kabinama sa visokim pritiskom i u različitim slojevima da će vaše vozilo ponovo biti kao novo.

Volkswagen servis za oštećenja karoserije i boje

  • karoserija i lakiranje najsavremenijom tehnikom
  • ekskluzivna upotreba Volkswagen Originalnih Delova®
  • ekonomična popravka oštećenja stakla i plastike
  • kompletno poravnanje šteta sa osiguranjem
  • 24-mesečna garancija na rad i Volkswagen Originalne Delove®
  • najsavremeniji ekološki standardi za preradu i odlaganje
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim