Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ponude i akcije Sijalice

 

Savršene za dan i noć

Savršene za dan i noć: Volkswagen originalne longlife sijalice imaju dvostruko duži vek trajanja od standardnih sijalica. To ne samo da štedi novac, već i rad prilikom zamene. Vaš Volkswagen diler u asortimanu najtraženije sijalice a sve druge može da poruči u najkraćem vremenskom roku. Naravno uvek u originalnom Volkswagen kvalitetu.

U najvećem broju savremenih vozila svetle farovi sa H7 sijalicama. One spadaju u najjača svetlosna tela. Nihov radni vek iznosi oko 530 sati.

Volkswagen originalne sijalice mogu se naći kao standardna i longlife varijanta sa produženim vekom trajanja. Serijska oprema Volkswagen vozila sastoji se pretežno od longlife sijalica.

Vaše prednosti:

  • potpun asortiman za sve modele
  • podešenost prema svim komponentama svetlosnog sistema
  • pouzdana jačina svetlosti
  • vollständiges Sortiment für jedes Modell
  • abgestimmt auf alle Komponenten der Beleuchtungsanlage
  • zuverlässige Lichtleistung
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim