Meni
Zatvoriti meni
Pokrenuti video

100 % nov.  100 % Caddy

Novo samopouzdanje: novi Caddy redizajniran je iz temelja. Uz nove, markantne oblike sa sobom donosi i najnovije sisteme podrške, kvalitetne digitalne instrumente, inovativni infotainment sistem (Innovision Cockpit) i online usluge. Međutim, novi Caddy i dalje ostaje pouzdan, prilagodljiv i funkcionalan - a sada je još i više spreman na sve ono što vam život donosi.

Promena označava napredak

Istaknute detalji - dizajn spoljašnjosti

Uz vrhunske proporcije i naglašene linije, novi Caddy ima snažan nastup i odiše izrazitom dinamikom.

 • LED glavna svetla i LED zadnja svetla
 • Stakleni panoramski krov
 • Sistem za otključavanje i zaključavanje vozila bez ključa
 • Električna podrška za zatvaranje zadnjih podiznih vrata i kliznih vrata
 • Novi 18" točkovi od lakog metala
 • I još puno toga
Unutrašnjost

Intuitivno upravljanje

Unutrašnjost modela Caddy potpuno je redizajnirana i sada u njoj vlada visok nivo digitalizacije. Za ovaj svestrani model sada su prvi put raspoloživi opcioni digitalni instrumenti: Digital Cockpit. Kombinovani instrument i infotainment sistem u tom slučaju su povezani u najsavremenijem digitalnom okruženju (Innovision Cockpit). Digitalizovani su i brojni drugi upravljački elementi: između ostalog, to su modul sa tasterima za funkcije svetla i vidljivosti na levoj strani multifunkcionalnog upravljača i modul ispod infotainment sistema sa tasterima za direktan pristup različitim funkcijama menija. Takođe, Caddy oduševljava aktivnim sistemom prozračivanja putničkog prostora, udobnim sedištima ergoComfort, novim konceptom sedišta koji nudi dva zasebna sedišta u trećem redu i brojnim drugim istaknutim detaljima.

Digitalni pokazivači

Sve u vidnom polju

Ekran Digital Cockpita odlikuje se jasnim i kontrastnim prikazom i dijagonalom veličine 25,4 cm. Vozač može da bira između tri različite konfiguracije ekrana. To može da učini putem tastera View na novom multifunkcionalnom upravljaču. U prvoj konfiguraciji merač broja obrtaja motora i brzinomer prikazani su interaktivno u okruglim instrumentima; na sredini ekrana prikazan je nivo koji je moguće individualno odabrati, npr. telefonski imenik pametnog telefona. Digital Cockpit se, u kombinaciji sa najsofisticiranijom varijantom infotainment sistema, pretače u Innovision Cockpit koji se odlikuje brojnim drugim funkcijama.

Udobnost

Impresivan dizajn

U pogledu tehnike i opreme model Caddy, koji može da sadrži do sedam sedišta, odlikuje se brojnim novim elementima. Među njih ubrajaju se opciona električna podrška za zatvaranje kliznih vrata i zadnjih podiznih vrata kao i  panoramski krov sa staklenom površinom veličine 1,4 m² koji se proteže iznad prvog i drugog reda sedišta. Potrebno je spomenuti i nove točkove od lakog metala veličine do 18"  i u okviru serijske opreme najopremljenijeg paketa opreme - nova LED glavna svetla i LED zadnja svetla. Caddy je prvi put opremljen i sistemom Keyless Access (skraćeno KESSY) za otključavanje vozila i uključivanje motora bez ključa.

Motori

Štedljivi i snažni

Kod novog modela Caddy možete da birate između dizel i benzinskih motora ili pogona na zemni gas¹. Reč je o agregatima konstruisanim pomoću najsavremenije tehnologije. Oni već tokom 2020. godine ispunjavaju standarde emisija za normu Euro 6 za 2021. godinu i svi su opremljeni filterima za čestice. Zavisno od odabira motora, potrošnja novog modela Caddy niža je do 12 % u poređenju sa prethodnim modelom.

Savremeni sistemi podrške

Automatski više udobnosti

Uz opcionoi dostupne, najsavremenije sisteme podrške, u novom modelu Caddy možete potpuno bezbrižno da uživate u svakoj vožnji: za vašu bezbednost brinu se podrška pri promeni kolovozne trake, podrška izlaska iz parkirnog mesta (Rear Cross Traffic Alert), podrška za manevrisanje prikolicom (Trailer Assist) i sistem Travel Assist sa podrškom za zaustavljanje u nuždi (Emergency Assist).

Više informacija

 

We Connect

Vrhunac praktičnosti: nova digitalna mobilnost

Pametne osnovne funkcije, opciono dostupne u svakom novom modelu Caddy, We Connect usluge, brojne dodatne funkcije i ponude We Connect Plus usluge: kako bi vaš ulazak u svet digitalne mobilnosti već sada bio jednostavan i praktičan, za vas smo pripremili tri praktična paketa ponuda. Koji vam najviše odgovara?

Više informacija

Unutrašnjost

Digitalni korisnički meni obezbeđuje revolucionaran izgled instrument table i dodatno pojednostavljuje vožnju.

Istaknuti detalji:

 • Infotainment sistem veličine 25,4 cm i digitalni instrumenti (Innovision Cockpit)
 • Novi koncept sedišta sa dva zasebna sedišta u trećem redu sedišta
 • Sistem aktivnog provetravanja putničkog prostora
 • Sedišta ergoComfort
 • Elektronska promena stepena prenosa "shift by wire" (kod DSG menjača)
 • I još puno toga

Samopouzdani Caddy

Novi Caddy neprestano je povezan sa internetom

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim