TransVan

Prednost dva koncepta u jednom vozilu: T6 Compact Ako povežete veličinu prostora i komfor, T6 Compact iz Volkswagena je najbolji izbor za vas. Vozillo za različite potrebe sa dugim ili kratkim međuosovinskim razmakom, T6 Compact je idelana partner za svakodnevni rad i odmor.

Istaknuti detalji

Praktičan prtljažni prostor modela TransVan.

Ako povežete veličinu prostora i komfor, TransVan iz Volkswagena je najbolji izbor za vas. Vozillo za različite potrebe sa dugim ili kratkim međuosovinskim razmakom, TransVan je idelana partner za svakodnevni rad i odmor. Zapremina prtljažnog prostora od 2,1 m3 (2,8 m3 za veći međuosovinski razmak). Zadnja vrata dimenzija (490 mm x 170 mm) olakšavaju utovar i istovar kabastog tereta.

Prostranost transportera kombinovana sa komforom MPV-a.

Veliki prozor na zadnjim vratima obezbeđuje dobru vidljivost pozadi. Dodatno otvori za ventilaciju na desnom panelu obezbediće zagrevanje prtljažnog prostora. Takođe tu su i različite pregrade i držači za sitnice i druge potrepštine.

Dileri i partneri. Konsultujte partnere Volkswagen i Volkswagen privredna vozila, informišite se o novom T6 Compact modelu.

Filter
  • Diler
Tap to navigate
Proširiti pretragu
Vaš uređaj nije ažurirao Vašu lokaciju. Molimo uključite lokacije na uređaju.
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi