Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Međunarodni salon automobila 2019.

21.03.2019

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora se na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu u hali 5 predstavnicima medija predstavila konceptom uređenja izložbenog prostora "Grad automobila". Budući da zastupa najveći broj brendova automobila - Volkswagen, Audi, SEAT i Porsche - kompanija Porsche Srbija i Crna Gora je povodom 15 godina uspešnog poslovanja omogućila posetiocima sajma da uživaju i u eksponatu vozila luksuzne marke Bentley. Predstavnike medija je kroz šetnju ovim čarobnim gradom vodio generalni direktor kompanije gospodin Miloš Vujanović.

Volkswagen privredna vozila

Volkswagen privredna vozila su predstavila kompletnu gamu svojih vozila.

Izloženi modeli :

1.  Caddy Furgon sada i u ponudi sa jačim motorom od 75 kW i bogatim paketom dodatne opreme uključujući i povećanu nosivost, kao i radio Composition Colour sa Bluetooth konekcijom.

     Specijalna cena: 14.499 euro + PDV.

2.  Caddy Maxi Furgon 75 kW sa nosivoscu do 800 kg i bogatim paketom dodatne opreme.

     Specijalna cena : 16.599 eura + PDV.

3.  Caddy Compact Trendline 75 kW kao teretno vozilo sa 5 sedišta omogućava vam povraćaj PDV-a. Idealno vozilo i za posao i za porodicu.

     Specijalna cena : 18.099 euro + PDV.

4.  T6 Furgon LR 75 kW sa korisnom nosivošću do 1.200 kg je idealno vozilo za vaš biznis. Preko 65 godina iskustva će uspešno odgovoriti na svaki vaš zahtev. 

      Specijalna cena : 20.299 eura + PDV

5.  Multivan Highline 146 kW sa A/7 menjačem je premijum vozilo u svojoj klasi. Pruža udobnost i komfor kakav do sada niste imali priliku da iskusite. 

     Specijalna cena: 48.460 eura

6.  Crafter Furgon 35 LR 103 kW između ostalog sada nudi i brojne sisteme asistencije u vožnji, čineći vožnju jos sigurnijom i lakšom.  

      Specijalna cena : 29.979 euro + PDV

7.  Crafter Šasija 35 LR 103 kW je idealna osnova za svaku vrstu nadogradnje jer poseduje čvrstu i izdrživu šasiju sa pripremnim tačkama za jednostavno fiksiranje same nadogradnje.  

      Specijalna cena: 20.899 eura + PDV

8.  Amarok Highline sa V6 3.0 TDI motorom od 190 kW je pravi vuk u pick-up segmentu. Osećaj i udobnost vožnje kao kod putničkih modela je zagarantovana.   

      Specijalna cena : 39.899 eura + PDV

Posetite https://www.vw-privrednavozila.rs/sajamska-ponuda i saznajte sve detalje ponude ili posetite najbližeg ovlašćenog Volkswagen dilera.

 

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora je za sve posetioce ovogodišnjeg salona automobila pripremila impozantno dizajniran prostor na kome ih uz prijatnu atmosferu očekuju ove fantastične ponude i još mnogo toga.

Dobrodošli u halu 5 ili kod ovlašćenih prodajno servisnih dilerskih objekata širom Srbije.