Udobna sedišta sa lumbalnom podrškom

Ergonomska sedišta za vozača i suvozača, koja mogu da se podešavaju po visini, opremljena su naslonima za ruke i lumbalnom podrškom. Lumbalni oslonci su električno podesivi na zahtev.

360 stepeni rotacije za pojedina sedišta

Pojedina sedišta je moguće rotirati i postaviti tako da budu okrenuta prema sedištima drugog reda. Pojedinačna sedišta imaju mogućnost rotacije u oba pravca za 360 stepeni.

 

Treći red sedišta obloženih kožom

U kombinaciji sa presvlakama sedišta od kože "Nappa"1 i Alcantara2, površina sedišta dobija izraženu konturu za bolju bočnu podršku.

¹ Središnji deo sedišta i bočni paneli u "Nappa" koži.
² Središnji deo sedišta i bočni paneli  u Alcantari.

Multifunkcionalan sto

Ovaj sto je u ponudi na zahtev, pored okrugle ploče sadrži i brojne odeljke za odlaganje malih i velikih putnih predmeta. Kada nije u upotrebi, ploča stola se rotira za 90 stepeni, preklapa i uvlači u bazu stola. Dodatno tako složena multifunkcionalna tabla sada može da se odloži pomoću šina između pojedinačnih sedišta.

Dodatna oprema uz doplatu za Multivan Comfortline i Highline.

 

 

Sistem šina

Putnički prostor i prtljažnik možete urediti potpuno u skladu sa vašim potrebama na površini od 5,8 m² (kod kratkog međuosovinskog razmaka) odnosno 6,7 m² (kod dugog međuosovinskog razmaka1). Serijski inteligentni sistam vođica omogućava jednostavno pomeranje zadnje klupe sa 3 sedišta i pojedinačnih sedišta. Jednostavno uklanjanje maske vođica olakšava montažu i demontažu klupe sa 3 sedišta i pojedinačnih sedišta2

1 Samo Multivan Comfortline je dostupan sa dugim međuosovinskim rastojanjem.
2 Individualna sedišta su standardna u Multivan Comfortline i Highline. Posebna oprema uz doplatu  za Multivan Trendline.

Okretno sedište sa integrisanim dečjim sedištem

Ovo opciono pojedinačno sedište sa naslonima za ruke može brzo i jednostavno da se pretvoriti iz pravog sedišta za odrasle sa sigurnosnim pojasom učvršćenim u 3 tačke u robusno dečje sedište sa mogućnošću okretanja u željenom smeru. 

Dodatna oprema uz doplatu za modele Multivan Trendline, Comfortline i Highline. 

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi