Radio sistem "Composition Audio"

Standardni sistem uključuje  TFT-Display, dva zvučnika, ulaz za jednu SD karticu, AUX-IN- ulaz, USB-interfejs kao i Bluetooth vezu za pametni telefon. 

Radio sistem "Composition Colour"

Opcioni sistem 12,7 cm (5") veliki TFT-kolor ekran osetljiv na dodir, MP3 i WMA kompatibilni CD čitač, četiri zvučnika, SD čitač kartica,  AUX-IN- i USB interfejs, Bluetooth vezu za pametni telefon i dvostruki tjuner za što bolji prijem radio signala. 

Radio sistem "Composition Media"

Opcioni sistem sa 16,5 cm (6,33") veličine TFT kolor ekranom osetljivim na dodir, MP3 i WMA kompatibilan CD čitač, četiri zvučnika, SD čitač kartica, AUX-IN i USB interfejs, Bluetooth veza za pametni telefon i dvostruki tjuner za bolji prijem radio signala. 

Navigacioni sistem "Discover Media"

Dodatak na sistem "Composition Media" sa četiri zvučnika je još jedan SD čitač kartica i navigacioni sistem "Discover Media" sa mapama. Za instalirane mape Evrope obezbeđen je besplatan update preko Volkswagen strane. 

Navigacioni sistem "Discover Media Plus"2

Dodatno na na funkcije sistema "Discover Media" sa osam zvučnika, rasploživ je DAB+, glasovne komande, Car-Net App Connect, Volkswagen Media Control, interfejs za mobilni telefon "Comfort" i MEDIA-IN interfejs.

 

Interfejs mobilnog telefona "Comfort"

Opcioni specijalni odeljak za mobilni telefon opremljen je eksternom antenom za bolji prijem kao i USB priključkom za punjenje uređaja.

 

Zatvori
Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi