Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Multivan

Odličan u šestoj generaciji. Već 65 godina, Multivan je idealan za svakodnevnu upotrebu. Ne samo zbog prostranosti i fleksibilne upotrebe prostora, već i kvaliteta unutrašnjosti, moderanog infotainment sistema, naprednih sistema asistencije i efikasnih motora.

Galerija

Pogledajte istaknute detalje iz različitih uglova.

Pogledajte istaknute detalje iz različitih uglova.

Produkt video.

Multivan u akciji.

Upoznajte prednosti modela Multivan.

Uđite i osećajte se komforno. Inteligentni online servisi, visokokvalitetni infotainment sistem i sistemi grejanja i hlađenja - mogućnosti modela Multiva će osigurati da Vaša putovanja budu veoma udobna.

Car-Net
Radio i navigacioni sistem
Grejanje i klima uređaj
Komforno nebo
Komforna komandana tabla
Sedišta i multifunkcionalnost
Mobilno umrežavanje

Budite u toku, na putu.

Vaš Multivan može biti opremljen mnoštvom online servisa. Umrežite vozilo i svoj pametni telefon za pristup internetu ili dobijajte aktuelna obaveštenja o saobraćaju.

Moderan infotainment

Dođite na destinaciju zabavno i dobro informisani.

Infotainment sistem u modelu Multivan svakim danom je sve napredniji. Iskusite prednosti umrežavanja uz standardni radio i interfejs za mobilni telefon.

Osetite odmah

Uživajte u prijatnoj atmosferi.

Moderan klima uređaj veoma brzo reguliše temperaturu vazduha u kabini. Na prednjim sedištima su integrisani grejači zaduženi za komfor u hladnim danima a za dobru vidljivost brine se sistem grejanja vetrobranskog stakla.

Faktor dobrog osećaja

Obezbeđuje svež vazduh i osvetljenje putničkog dela.

 

Standardna kompozicija niznad glave, obezbeđuje dotok svežeg vazduha i time sprečava zamagljivanje bočnih prozora. Ugao lampi za čitanje može se posebno podešavati.

Materijali visokog kvaliteta

Specijalna atmosfera u unutrašnjosti Vas očekuje.

 

Horizontalne linije dizajna spoljašnjosti nastavljaju i u unutrašnjosti na novo dizajnoranoj komandnoj tabli. Trijade dekorativnih traka i boje unutrašnjosti stvaraju prijatnu atmosferu. Pregršt praktičnih opcija za odlaganje i skladištenje zaokružuju prednosti novog Multivana.

Prostranost

Uživajte u maksimalnoj fleksibilnosti.

Od ergonomskig komfornosg sedišta preko 360 okretnog sedišta do inteligentnog šinskog sistema. Multivan nudi dovoljno fleksibilnosti i brzo se prilagođava Vašim potrebama.

Sistemi asistencije. Multivan nudi praktične sisteme asistencije i sigurnosne sisteme koji su od velike pomoći u kritičnim sitiuacijama. Parkiranje i promena kolovozne trake sada su mnogo bezbedniji.

Sigurnosni sistemi
Pomoć pri parkiranju
Sistemi asistencije
Svetlosni sistem
Adaptivno oslanjanje DCC
Visko nivo bezbednosti uvek

Uvek tu za Vas.

Sa sigurnosnim sistemima u modelu Multivan spremni ste skoro na sve. Sistem interveniše u slučaju potrebe i smanjuje eventualne posledice.

Promišljeno

Olakšano parkiranje.

Parkiranje je lako. ParkPilot ili kamera za vožnju unazad - sistem zvučno i vizuelno upozorava na prepreke.

Preventivno

Podrška u kritičnim situacijama.

Inteligentni sistemi asistencije za vozača čine vožnju modela Multivan udobnijom i bezbednijom jer upozoravaju na iznenednu promenu kolovozne trake ili zamor vozača.

Vidljivost

Uživajte u savršeno osvetljenom putu.

Duga svetla sa automatskim smanjenjem intenziteta i dodatni farovi pomažu pri skretanju i lošem vremenu.

Individualna komforna vožnja

Prilagodljiva suspenzija u svakoj situaciji.

 

Za poboljšanu upravljivost opciono je raspoloživo adaprivno oslanjanje DCC. Promene nivoa se vrše pritiskom na dugme NORMAL, COMFORT, SPORT i individualnu konfiguraciju.

Moderni i efikasni. Multivan je opremljen poslednjom generacijom motora koji ispunjava Euro-6-standard i potpuno je ubedljiv po pitanju potrošnje i efikasnosti.

Motori-Tehnologija
Dvostruka spojnica DSG
Pogon na svim točkovima 4MOTION
Snažni i efikasni

Najnoviji motori sa smanjenom potrošnjom.

Svaki motor ima posebno smanjenu potrošnju goriva bez uticaja na performanse i komfor vožnje.

Progresivno

Uživajte u komfornoj vožnji.

Opcioni 7-stepeni-menjač sa dvostrukom spojnicom DSG omogućava potpuno automatsku promenu stepena prenosa skoro trenutno i bez prekida obezbeđujući izuzetno komfornu i udobnu vožnju. Na raspolaganju su dva režima normal i sport.

Opremljen za loše vremenske uslove

Pokorite planine i sneg.

Opcioni pogon na svim točkovima 4MOTION osiguraće dobru trakciju i prijanjanje kao i optimalno upravljanje u komplikovanim voznim uslovima kao što su brdoviti i snegom pokriveni tereni. Na zahtev dostupna je i kombinacija 4MOTION i DSG.

Maksimalna fleksibilnost. Elektro podesiva sedišta, multifunkcionalni kožni upravljač i drugi praktični dodaci čine vožnju novog modela Multivan pravim zadovoljstvom.

Multifunkcionalni upravljač
Električno sedište sa 12 pozicija
Svetla
Kontrola multimedije
Elektro sklopivi retrovizori
Sve pod kontrolom

Upravljajte Multivanom i ostalom tehnikom.

 

Multifunkcionalni kožni upravljač lepo leži u ruci i na njemu se nalaze sve potrebne komande. Upravljajte radiom, navigacionim sistemom, mobilnimtelefonom ili uređajem za kontrolu brzine. Dodatno upravljač je podesiv po visini i dubini za veći komfor i fleksibilnost.

Individualno podesivo

Podesite sebi najudobnije.

Opciono je na raspolaganju sedište sa električnim komadama u 12 pozicija. Lumbalna podrška, ugao naslona, visina i položaj sedišta mogu se podešavati do idealnog. Sedište je dodatno opremljeno grejačima i memorijom za tri različita položaja.

 

Svetlost

Uživajte u optimalnoj vidljivosti.

Za dobru vidljivost se brinu LED prednja svetla sa sistemom pranja. Unutrašnji retrovizor sa funkcijom samozatamnjenja spreči će neprijatno zaslepljivanje od vozila koja se nalaze iza. 

Bežično

Udobno koristite infotainment sistem.

Povežite opcioni Volkswagen Media Control i Vaš pametni telefon ili tablet, daljinska kontrola navigacionog sistema iz putničkog dela preko bežične veze audio sistema ili unesite navigacionu rutu sa svog tablet uređaja na ekran osetljiv na dodir.

 

Podesivi i grejani

Još komfornije.

 

Standardno, retrovizori su elektro podesivi sa grejačima. Na zahtev mogu biti opremljeni i elektro preklapajućom funkcijom. Zavisno od modela kućišta retrovizora mogu biti obojena ili ne.

Vaš sledeći korak.