Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

T6.1 modeli

 

Original

"Bulli" je nesumnjivo ikona privrednih vozila i prvi put je izvezen na ulice 1950. godine. Od T1 do T6 širom sveta je prodato skoro 12 miliona vozila. Sada je serija dobila ažuriranje: T6.1

Stvorite sebi sliku o modelu T6.1

Ikona, nove generacije. Transporter 6.1

Da li možete da napravite nešto savršeno, još savršenijim? Možete da probate: Ova generacija Transportera u kontinuitetu nastavlja proverene vrednosti i postavlja nove standarde u svojoj klasi. Zajedno sa našim kupcima razvili smo pouzdanog partnera sa novim detaljima za svakodnevnu udobnost, uz vrhunsku asistenciju vozaču, bezbednosne i info-sisteme, sa nepromenjenom beskompromisnom multifunkcionalnošću u svakodnevnom životu. Prostrani Transporter 6.1: Svestrano vozilo za one koji moraju svaki dan dobro da obave posao.

Ikona, nove generacije. Multivan 6.1

Da li možete da napravite nešto savršeno, još savršenijim? Možete da probate: Ova generacija Multivan u kontinuitetu nastavlja proverene vrednosti i postavlja nove standarde u svojoj klasi. Zajedno sa našim kupcima razvili smo pouzdanog partnera sa novim detaljima za svakodnevnu udobnost, uz vrhunsku asistenciju vozaču, bezbednosne i info-sisteme, sa nepromenjenom beskompromisnom multifunkcionalnošću u svakodnevnom životu. Prostrani Multivan 6.1: Svestrano vozilo za one koji moraju svaki dan dobro da obave posao.

Ikona, nove generacije. California 6.1

Zaspite pod zvezdama. Probudite se ujutru uz zvuk mora. Istražite strane sveta i još uvek se osećajte kao kod kuće: California 6.1 predstavlja čistu slobodu. Svojim udobnim dizajnom enterijera i promišljenim detaljima, svako putovanje pretvara se u nezaboravnu avanturu. Uživajte u svojoj nezavisnosti i putujte gde god želite.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim