Meni
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy modeli

 

Za sve životne situacije.

Caddy je svestrani automobil za sve situacije: bilo da je to funkcionalni furgon za komercijalnu upotrebu ili prostrani MPV sa do sedam sedišta.

Stvorite sebi sliku o modelu Caddy.

Savladajte svaki zadatak Caddy Furgon

Šampion za skoro svaki zadatak.Svaki dan donosi nove izazove koji zahtevaju brza i profesionalna rešenja. Sa modelim Caddy vozila imate optimalnu podršku za skoro svaku situaciju. Standardni deo opreme je radio, bluetooth interfejs za telefon, sistem kočenja kod višestrukog naletanja kao i vazdušne zavese za vašu bezbednost. Caddy je profesionalac u svakom pogledu i transportovaće vas i vaš teret pouzdano na željenu destinaciju.

Profesionalac u svim oblastima. Caddy Compact

Ni jedan drugi model ne kombinuje varijabilnost, fleksibilnost i čvrstinu tako dobro kao Caddy Compact. Unutrašnjost modela sa pet sedišta i dodatnim tovarnim prostorom. Standardna oprema uključuje radio, bočne vazdušne jastuke i sistem kočnica kod višestrukog naletanja.

Sve je u porodici Caddy

Bračni par je u nabavci namirnica za proslavu sedmog rođendana svog četvrtog deteta: Caddy učestvuje u životu porodice. Pouzdan, fleksibilan i prilagodljiviji od svog prethodnika. Sada već četvrta generacija udobniji i ekonomičniji nego ikad. U standardnoj opremi je radio, interfejs za mobilni telefon. Tu su i prednosti pomoćnih sistema kočenja u slučaju višestrukog naletanja, nadzora prostora ispred vozila "Front Assist" kao i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima.

Putuje sa vama do kraja sveta Caddy Beach

Uživajte u praznicima o kojima ćete dugo pričati - na mestima koja posećuje samo nekoliko ljudi. Savršena oprema za to je Caddy Beach. Udobna velika površina naslona, neprozirna zavesa za vetrobransko staklo i magnetne zavese za bočna stakla, praktični džepovi za odlaganje u.v.m. već su dostupni kao standard. U kombinaciji sa opcionim paketom „Camping“, vozilo za rekreaciju možete čak i proširiti u mali stan: sa šatorom 2,3 m k 2,0 m za vrata prtljažnika, dve sklopive stolice, stolom i rešetkom za ventilaciju kliznih vrata. Možete ponovo da uživate u svakom danu, gde god da se nalazite.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim