Cookies
Ovaj sajt koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posete prezentacije.
Prihvati i nastavi

Novi Crafter. 100% nov. 100% inovativan.

Internacionalni Van godine. Razvili smo novi Crafter i saradnji sa njegovim ciljnom grupom. Sada, za inovativan dizajn, odlične performanse u urbanim uslovima, sa preko 15 sistema podrške i velikom prilagodljivišću, nominovan je za Internacionalni Van godine 2017 od strane eksperata iz 24 zemlje.

Novi Crafter. Nova veličina. Želje i potrebe naših klijenata direktno se ogledaju u razvoju novog modela Crafter. Rezultat je, praktičnije, ekonomičnije i inovativnije vozilo nego ikad pre.

Upoznajte novi Crafter.

Ponovo razvijen na bazi želja naših klijenata.

100 % nov. 100 % orijentisan ka klijentu. Privredno vozilo posebno skrojeno po merama i potrebama naših klijenata. Najbolji u klasi u različitim poljima.

Uzbudljiviji nego ikad.

Istražite istaknute detalje.

Uzbudljiviji nego ikad.

Istražite istaknute detalje.

Istaknuti detalji

Tehnologija
Vozačko mesto
Sistemi asistencije
Furgon
Platforma/Šasija

Jedini u klasi sa 8-stepenim automatskim menjačem i tri tipa pogona

Novi Crafter je jedini u klasi sa  8-stepenim automatskim menjačem koji se može kombinovati sa 3 različita tipa pogona. Ovim je omogućena efikasna i ekonomična komforna vožnja čak i uslovima gradske stani-kreni vožnje.

Najbolje mesto vozača.

Komfor počinje tamo gde prestaje očiglednost. Njegova "ergoComfort" sedišta, dobro iskorišćeni prostori za odlaganje i dodaci čine kabinu novog modela Crafter veoma prijatnim mestom.

Najbolja prilagođenost gradskim uslovima.

Sa svojim inovativnim sistemima asistencije i bezbednosti Crafter se nosi izutetno dobro sa gustim gradskim saobraćajem i postavlja nove standarde po pitanju komfora.

Novi Crafter furgon.

Novi Crafter furgon dobio je najveći broj bodova u svojoj klasi na testu utovara i obezbeđivanja tereta. Nove dimenzije idelane su za npr. euro palete. Za više fleksibilnosti na raspolaganju je opcioni univerzalni pod i fabrička priprema za kabinete.

Varijabilno i elastično.

Novi Crafter platforma je ubedljiv po pitanju utovarnog dela, opreme i prostora za sedenje. Veliki broj varijanti sa jednostrukom ili dvostrukom kabinom i tri različite dužine vozila optimalno su rešenje za različite tipove potreba. Crafter šasija je dobra baza za velike terete zahvaljujući svojoj maloj težini.

Varijante modela

Crafter furgon visoki krov
Crafter platforma
Crafter šasija

Crafter furgon visoki krov

Odličan po pitanju utovara i obezbeđivanja tereta. Zahvaljujući visini od 2590 mm, novi Crafter furgon sa visokim krovom idealan je za transport velikih predmeta.

Crafter platforma

Fleksibilniji nego ikad. U novom modelu Crafter sa dvostrukom kabinom ima dovoljno prostora za sedam osoba od kojih za četiri na zadnjoj klupi. Ako se zadnja klupa podigne dodatni prostor za odlaganje alata i drugih materijala je otvoren.

Crafter šasija

Optimalna priprema: Zavaljujući svojoj maloj težini, novi Crafter šasija je savršena polazna osnova za različite teške strukture.

Vaš sledeći korak.