Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Neograničeno, pojedinačno, bez prepreka Nadogradnje i prenamene

 

Informaciona platforma za proizvođače nadogradnji i konverzija

Na međunarodnoj platformi baze podataka za konstrukcije dostupni su podaci za Volkswagen privredna vozila. To je mesto sa najaktuelnijim tehničkim podacima svih modela Volkswagen privrednih vozila. 

Vaše vozilo je Vaša vizit karta! U bazi podataka možete pronaći ilustracije za folije i brendiranje Vašeg Volkswagen privrednog vozila.

Profesionalna rešenja za nadogradnju i konverziju

Nije važno u kojoj profesiji radite ili koje posebne potrebe imate: Za vaše individualne potrebe potrebno vam je vozilo koje vas u svakom trenutku savršeno podržava. Zato Volkswagen privredna vozila tesno sarađuju sa vodećim proizvođačima konstrukcija i konverzija. Na taj način mogu se realizovati prilagođena rešenja za vozila: od hladnjača preko vozila hitne pomoći do vozila bez prepreka za osobe sa posebnim potrebama. Sa našim vozilima je gotovo sve moguće.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim