Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Apple Music

 

Volkswagen i Apple Music – puno muzike na svakoj vožnji.

Aktivirajte Car-Net u svom novom Volkswagen-u i uživajte do 6 meseci besplatne Apple Muzike.

Apple Music - to želite da čujete.

Bilo da se radi o uređaju sa Apple-a ili vašem Android pametnom telefonu: Apple Music vam omogućava da besplatno koristite više od 50 miliona pesama u kojima možete uživati kako na mreži, tako i van mreže. Počnite striming već danas.

Toliku raznolikost je teško pobediti: u Apple Music-u možete da birate između više od 50 miliona omiljenih pesama. Lako je otkriti nove omiljene izvođače, jer velika snaga Apple Music-a su personalizovane preporuke: zasnovane na vašim podacima i muzici koju slušate.

Da li tražite nešto novo? Čak i ako je ponuda ogromna, pregledanje muzičke biblioteke je jednostavno! Odabrani spiskovi za reprodukciju Apple Music urednika i žanrovske radio stanice pozivaju na otkrivanje. Novi izvođači i ekskluzivni sadržaj redovno proširuju ponudu. Liveradio Beats 1 Radio vam nudi najnovije vesti i kulturne informacije.

Da biste sačuvali količinu podataka u mobilnim uređajima, sadržaj Apple Music-a se takođe može učitati i reprodukovati direktno sa pametnog telefona. Tako da ste dobro pripremljeni, čak i ako nemate mrežu na putu.

Naravno da možete koristiti Apple Music ne samo na svom iPhone-u i na drugim uređajima sa iOS-om: Takođe imate pun pristup svojim pesmama na računaru, na Android pametnom telefonu putem aplikacije i zahvaljujući Apple CarPlay ™ direktno u vašem Volkswagen-u. Tako da možete da počnete da strimujete.

 

6 Meseci Apple Music besplatno:

Sve vlasnike novog vozila iz modelne 2018. godine odvajaju samo nekoliko koraka od šest meseci čistog muzičkog spektakla.       

Da biste mogli da uživate u više od 45 miliona pesama Apple muzike tokom putovanja i kod kuće, treba ispuniti sledeće zahteve:     

Vlasnik ste Volkswagena od 2018. godine     

Vaš Volkswagen može da koristi Car-Net i aktivirali ste ga za korišćenje Car-Net usluga ("Guide & Inform" i / ili "Safety & Service")     

Na vašem pametnom telefonu je instalirana aplikacija Car-Net. Niste sigurni da li ispunjavate uslove?  Kao registrovani korisnik, nabavite svoj vaučer za Apple Music već danas putem aplikacije Car-Net za iOS i Android ili preko Car-Net portala.

Apple CarPlay ™ - optimalni put ka Apple Music-u u vašem Volkswagen-u

Za najbolje uživanje u muzici, preporučujemo povezivanje iPhone-a sa Apple CarPlay ™-om putem App Connect-a.

Apple-ov CarPlay™ omogućava kontrolu izabranih aplikacija sa vašeg iPhone-a tokom vožnje. Rad sa aplikacijama je lak kao i sa iPhone-a. Muzika, telefon, vesti - sve na dodir. A na zahtev sistemom možete čak i da upravljate putem glasovnih komandi.

CarPlay radi sa Siri glasovnim komandama i posebno je dizajniran za upotrebu u automobilu. Aplikacije objavljene za CarPlay posebno su optimizovane za rad u automobilu. Tako ih možete koristiti, dok ruke i oči ostaju tamo gde treba da budu tokom vožnje.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim