Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Ponude i akcije Garancija

 

Apsolutni sluh za automobile. 4 godine garancije dobro zvuči.

 

Volkswagen je oduvek bila marka povezana s najvišim kvalitetom vozila na tržištu. Iz tog razloga smo kao dodatnu garanciju Volkswagen kvaliteta dosadašnju dvogodišnju garanciju produžili na 4 godine.

Bez ikakve zadrške možemo reći da Volkswagen nudi 4 godine garancije za sva Volkswagen putnička vozila, i to bez isključenja, bez trikova i bez sitnih slova.

Volkswagen garancija je važeća 4 godine ili do 150.000 ukupno pređenih kilometara (šta pre nastupi), bez ograničenja kilometraže u prve dve godine.

U Volkswagen 4 - godišnju garanciju uključena su sva Volkswagen putnička vozila kupljena i isporučena preko ovlašćene Volkswagen mreže u Republici Srbiji i Republici Crnoj Gori.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim