Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Dođite bezbedno na svoje odredište Navigacija

Nije važno da li je ruta odredište ili trebate što pre doći od tačke A do tačke B. Grad, unutrašnjost ili obalni put. Otkrijte pametna navigaciona rešenja za vašu vožnju.

Portable navigacioni sistemi

Uvek na dobrom putu.

Garmin Drive 51 sa 22 zemlje

Garmin Drive 51 sa 22 zemlje

Uz Garmin Drive 51 LMT-S CE, na raspolaganju vam je navigacioni sistem sa 5-inčnim ekranom osetljivim na dodir. Nudi pouzdanu navigaciju, informacije o saobraćaju u realnom vremenu putem veze sa pametnim telefonima i ažuriranja mapa za centralnu Evropu (22 zemlje). TripAdvisor je odličan način da vidite mesta poput hotela, restorana i atrakcija - uključujući i kritike.

Volkswagen Originalni navigacioni sistemi za vozila od 2016

Navigaciona funkcija očekuje vas sa 2-D i 2.5-D prikazom mape i omogućava vam da odaberete rutu na osnovu tri kriterijuma (brza, kratka, ekonomična). Dinamička TMC funkcija vas obaveštava o trenutnim promenama u saobraćaju.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim