Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Crafter modeli

 

Spremni za velike zadatke.

Crafter je privredno vozilo prilagođeno potrebama svojih korisnika - a ujedno je i najbolje u svojoj klasi u mnogim oblastima.

Stvorite sebi sliku o modelu Crafter

Stvoren za velike stvari. Crafter Furgon

Crafter Furgon postiže bodove sa najboljom tovarnošću i osiguravanjem tereta u svojoj klasi. Sa tri dužine vozila, tri visine vozila i mnoštvom funkcija koje će vam olakšati svakodnevni posao, Crafter furgon spreman je za svaki izazov u ​​vašoj industriji. Kabina Craftera je takođe jedno od najudobnijih radnih mesta za česte putnike. Ako želite još više komfora, dodatnim funkcijama možete dodati vrednost.

Odlična osnova. Crafter Šasija

Stavite svoj rad na vrlo čvrsto temelje. Najbolje osnova za stabilnu konstrukciju je Crafter šasija. Sa tri dužine vozila, visinom vozila, jednostrukom ili dvostrukom kabinom i mnoštvom funkcija za olakšavanje svakodnevnog rada, Crafter šasija je dobro pripremljena za sve izazove koje postavlja vaša grana industrija.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim