Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy modeli

 

Za sve životne situacije.

Caddy je svestrani automobil za sve situacije: bilo da je to funkcionalni furgon za komercijalnu upotrebu ili prostrani MPV sa do sedam sedišta.

Stvorite sebi sliku o modelu Caddy.

Savladajte svaki zadatak Caddy Furgon

Šampion za skoro svaki zadatak.Svaki dan donosi nove izazove koji zahtevaju brza i profesionalna rešenja. Sa modelim Caddy vozila imate optimalnu podršku za skoro svaku situaciju. Standardni deo opreme je radio, bluetooth interfejs za telefon, sistem kočenja kod višestrukog naletanja kao i vazdušne zavese za vašu bezbednost. Caddy je profesionalac u svakom pogledu i transportovaće vas i vaš teret pouzdano na željenu destinaciju.

Profesionalac u svim oblastima. Caddy Compact

Ni jedan drugi model ne kombinuje varijabilnost, fleksibilnost i čvrstinu tako dobro kao Caddy Compact. Unutrašnjost modela sa pet sedišta i dodatnim tovarnim prostorom. Standardna oprema uključuje radio, bočne vazdušne jastuke i sistem kočnica kod višestrukog naletanja.

Sve je u porodici Caddy

Bračni par je u nabavci namirnica za proslavu sedmog rođendana svog četvrtog deteta: Caddy učestvuje u životu porodice. Pouzdan, fleksibilan i prilagodljiviji od svog prethodnika. Sada već četvrta generacija udobniji i ekonomičniji nego ikad. U standardnoj opremi je radio, interfejs za mobilni telefon. Tu su i prednosti pomoćnih sistema kočenja u slučaju višestrukog naletanja, nadzora prostora ispred vozila "Front Assist" kao i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima.

Putuje sa vama do kraja sveta Caddy Beach

Uživajte u praznicima o kojima ćete dugo pričati - na mestima koja posećuje samo nekoliko ljudi. Savršena oprema za to je Caddy Beach. Udobna velika površina naslona, neprozirna zavesa za vetrobransko staklo i magnetne zavese za bočna stakla, praktični džepovi za odlaganje u.v.m. već su dostupni kao standard. U kombinaciji sa opcionim paketom „Camping“, vozilo za rekreaciju možete čak i proširiti u mali stan: sa šatorom 2,3 m k 2,0 m za vrata prtljažnika, dve sklopive stolice, stolom i rešetkom za ventilaciju kliznih vrata. Možete ponovo da uživate u svakom danu, gde god da se nalazite.

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim