Bezbednosni sistemi

Preventivni sistemi.


Da svako putovanje bude komforno i najbezbednije moguće Caddy je opremljen raznim bezbednosniom sistemima koji će intervenisati preventivno u kritičnim situacijama.

Kočenje kod višestrukog naletanja

Standarni kočioni sistem za višestruka naletanja obezbediće da se voziilo uspori do 10km/h u slučaju da je jedan od dva nezavisna senzora detektovao sudar u neposrednoj blizini. Vozač može preuzeti kontrolu u bilo kom trenutku.


Elektronski program stabilnosti

Program elektronske stabilnosti sprečava pred i pod-upravljanje konkretnik kočenjem pojedinih točkova.

Sistem protiv blokiranja točkova (ABS)

Sistem sprečava blokiranje točkova i obezbeđuje zadržavanje pravca.


Sistem protiv proklizavanja (ASR)
Verhindert das Durchdrehen der Räder.


Asistent kočnica

Sistem detektuje brzinu i silu kojim je pritisnuta papučica kočnice, u slučaju refleksnog kočenja veća sila kočenja će se obezbediti u kraćem vremenskom intervalu.

 

Airbags (o. Abb.)

Der Caddy ist serienmäßig mit einem Fahrer- und einem Beifahrerairbag sowie mit Seiten-Kopf-Airbags ausgestattet. Ab der Ausstattungslinie Trendline bieten zusätzlich Kopfairbags den Fondpassagieren auf den äußeren Sitzen der zweiten Sitzreihe Schutz bei einem Seitenaufprall.

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim