Pomoć pri parkiranju

Parkiranje je lako.

Inteligentni sistem u modelu Caddy će Vas upozoriti na prepreke ili može u potpunosti preuzeti proces parkiranja.

ParkPilot

Opcioni sistem ParkPilot zvučno obaveštava o preprekama koje se nalaze u okolini vozila pri parkiranju a vizelna signalizacija grafički prikazuje udaljenost.

Kamera za vožnju unazad "Rear View"

Opciona kamera za vožnju unazad "Rear View" prenosi snimljeni prostor iza vozila na dispej navigacionog sistema. Dodatne grafičke statične linije putanje olakšavaju proces parkiranja. 

Parking asistent "Park Assist"

Opcioni parking asistent "Park Assist" je dominantan u paralenom parkiranju. Pri aktiviranju kretanja unazad, vozilo će preuzeti kontrolu nad upravljačem a pedale gasa kočnice i kvačila ostaju pod kontrolom vozača. 

U granicama mogućnosti sistema.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim