Fleksibilan prostor

Puno prostora, za sve što vam je potrebno

Unutrašnjost modela Caddy svaki dan se iznova uklapa u vaše različite potrebe. Bez obzira da li želite da prevezete do 7 osoba, pred sobom imate veće kupovine ili mali prevoz nameštaja.

Dva sedišta

Caddy nudi impresivnu zapreminu od 3.030 litara

Tri sedišta

U trosedu je drugi red sedišta podeljen u odnosu ⅔ prema ⅓. To rešava različite mogućnosti transporta.

Četiri sedišta

Caddy sa četiri mesta može da primi četiri osobe i dodatni prtljag.

Pet sedišta

Pet sedišta i puno prostora za odlaganje: Zadnja klupa iz 3 sedišta nudi ISOFIX nosače na dva spoljna sedišta, što ga čini pogodnim za decu. Preklapanjem  drugog reda sedišta dobija se prostor za prtljažnik do 2.885 l.

Sedam sedišta

Opremljen sa sedam sedišta, Caddy je idealno vozilo za prevoz velike grupe sa velikim komforom. Caddy Maxi je 47 cm duži i dodatno nudi do 340 l prostora za utovar vašeg prtljaga.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim