Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy

 

Sve ostaje u familiji.

Bračni par je u nabavci namirnica za proslavu sedmog rođendana svog četvrtog deteta: Caddy učestvuje u životu porodice. Pouzdan, fleksibilan i prilagodljiviji od svog prethodnika. Sada već četvrta generacija udobniji i ekonomičniji nego ikad. U standardnoj opremi je radio, interfejs za mobilni telefon. Tu su i prednosti pomoćnih sistema kočenja u slučaju višestrukog naletanja, nadzora prostora ispred vozila "Front Assist" kao i sistem naglog kočenja u gradskim uslovima.

Stvorite sebi sliku o modelu Caddy

Unutrašnjost visokog kvaliteta

Puno prostora za sve što vam je potrebno

Unutar modela Caddy možete očekivati do sedam izuzetno udobnih i fleksibilnih sedišta, visokokvalitetan moderno dizajniran kokpit i puno prostora za sva iznenađenja koja vas očekuju u svakodnevnom životu.

Fleksibilan prostor

Odlično se uklapa u vaš život

Vrata Caddy modela se puno puta u toku dana otvaraju i zatvaraju. Zbog toga šarke, ručke i šine koje se ugrađuju u Caddy su izuzetnog kvaliteta. Brojne varijante zadnjih vrata i nizak prag olakšaće svakodnevne zadatke.

Moderni sistemi asistencije

Opušteno na podredište

U uzanim gradskim ulicama ili u užurbanom centru gradu: Caddy poseduje brojne inovativne sisteme za asistenciju i bezbednost kada stvari postanu zamršene. Stižete tačno i pre svega opušteno na svoje odredište.

Moderan Infotainment

Dobra zabava na putu.

Svakodnevni život ponekad može biti previše užurban. Pokupi decu, završi posao, obrati pažnju na važan datum. Može se dogoditi da polovinu dana provedete u autu. Ali sa omiljenom muzikom i najbržom rutom na ekranu, sve je puno lakše.

Mobilne Online-usluge

Umreženi – i informisani.

Caddy može biti opremljen mnoštvom online servisa. Umrežite privredno vozilo i svoj pametni telefon za pristup internetu ili obaveštenja o saobraćaju.

Pogon 4MOTION

Veća pokretljivost, na svakom terenu

Efikasan 2,0-l-Turbodizel motor sa Common-Rail-Direktnim ubrizgavanjem dostupan u različitim nivoima snage. Ubedljiv po pitanju potrošnje i emisije55 kW/75 KS i 75 kW/102 KS. Motori 75KW / 102KS i 110-kW/150 KS mogu se kombinovati sa  DSG automatskim menjačem.

  • Motor 90-kW/122 KS motor dostupan je isključivo sa pogonom na svim točkovima 4MOTION.

Promišljen do detalja

Optimalna podrška u gotovo svim životnim situacijama.

Sve mogućnosti

Spoljašnjost

Nazad na pregled

Spoljašnjost

Precizne linije, dinamički prednji deo, linearno dizajnirani zadnji deo i mnogo sažetijih detalja: model Caddy pokazuje temperament na prvi pogled.

Unutrašnjost

Nazad na pregled

Unutrašnjost

Udobno za put. Opušteno u kasnim satima. Kombi vozila Caddy ističu se iznutra svojim posebnim kvalitetom obrade i brojnim praktičnim dodacima.

Funkcije

Nazad na pregled

Funkcije

Budite u toku sa vrhunskim infotainmentom, inovativnim mrežnim uslugama, multifunkcionalnim upravljačem i ekranima.

Sistemi asistencije

Nazad na pregled

Sistemi asistencije

Dođite udobnije bezbednije do svog odredišta: Moderni sistemi bezbednosti i asistencije vozaču mogu vam pomoći u sprečavanju kritičnih situacija.

Video klip

Doživite prednosti modela Caddy u akciji.

Start Video
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim