Pregrade

Perfektna organizacija. Vaš Caddy.

Da se lako organizujete i potpuno posvetite svojm radnim zadacima, model Caddy Furgon poseduje pregrade različitih veličina. Rukavice, libela ili kutija za užinu, sve sada ima svoje mesto.

Pregrade

Caddy sistemi skladištenja sadrže brojne različite veličine pregrada i polica za skladištenje i odlaganje. Iznad vozača i suvozača nalazi se galerija celom širinom vozila, u pregrade u vratima moguće je odložiti po jednu flašu od 1l a u centralnoj konzoli nalaze se četiri držača za čaše. Po prvi put su sada integrisane i dve pregrade za rukavice. Da sve uvek bude na svom mestu

Pregrade

Caddy sistemi skladištenja sadrže brojne različite veličine pregrada i polica za skladištenje i odlaganje. Iznad vozača i suvozača nalazi se galerija celom širinom vozila, u pregrade u vratima moguće je odložiti po jednu flašu od 1l a u centralnoj konzoli nalaze se četiri držača za čaše. Po prvi put su sada integrisane i dve pregrade za rukavice. Da sve uvek bude na svom mestu.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy Furgon

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim