Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy Furgon

 

Savladajte svaki zadatak

Šampion za skoro svaki zadatak.Svaki dan donosi nove izazove koji zahtevaju brza i profesionalna rešenja. Sa modelim Caddy vozila imate optimalnu podršku za skoro svaku situaciju. Standardni deo opreme je radio, bluetooth interfejs za telefon, sistem kočenja kod višestrukog naletanja kao i vazdušne zavese za vašu bezbednost. Caddy je profesionalac u svakom pogledu i transportovaće vas i vaš teret pouzdano na željenu destinaciju.

Stvorite sebi sliku modela Caddy Furgon

Iskorišćen prostor

Sve u najboljem redu

Da se lako organizujete i potpuno posvetite svojm radnim zadacima, model Caddy Furgon poseduje pregrade različitih veličina. Rukavice, libela ili kutija za užinu, sve sada ima svoje mesto.

Funkcionalna unutrašnjost

Fleksibilan kao i vi.

Vrata privrednog vozila se puno puta u toku dana otvaraju i zatvaraju. Zbog toga šarke, ručke i šine koje se ugrađuju u Caddy su izuzetnog kvaliteta. Brojne varijante zadnjih vrata i nizak prag olakšaće svakodnevne zadatke.

Sistemi asistencije

Opušteno kroz grad.

U uzanim gradskim ulicama ili u užurbanom centru gradu: Kombi vozila Caddy poseduju brojne inovativne sisteme za asistenciju i bezbednost kada stvari postanu zamršene. Stižete tačno i pre svega opušteno na svoje odredište.

Korisna nosivost

Olakšava najteže zadatke.

Caddy ne impresionira samo svojom fleksibilnošću i robusnošću, već pre svega svojom zapreminom i nosivošću. Čak i sa kratkim međuosovinskim rastojanjem, nudi vam veliku nosivost koja se može povećati na zahtev. Toliko prostora je dostupno:

  • do 3,2 m3 zapremina sa kratkim međuosovinskim rastojanjem
  • do 3,7 m3 zapremine sa opcionim pregradama i zidom
  • do ca. 690 kg korisne nosivosti
Pogon na sve točkove 4MOTION

Veća pokratljivost, kada je potrebno.

Caddy Furgon sa 4MOTION pogonom na sve točkove, odlično se ponaša čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.

Promišljeno do najsitnijeg detalja

Svaki dan donosi bezbroj izazova koji često zahtevaju brza, ali uvek profesionalna rešenja. Sa modelom Caddy na raspolaganju imate vozilo koje vam pruža optimalnu podršku u gotovo svim situacijama.

Sve mogućnosti

Punjenje

Nazad na pregled

Punjenje

Zahvaljujući velikoj zapremini tovarnog prostora, dobro osmišljenim rešenjima i mnogim mogućnostima za osiguranje tereta, model Caddy donosi prenosi vaš teret - i vas, naravno - do odredišta.

Spoljašnjost

Nazad na pregled

Spoljašnjost

Precizne linije, dinamički prednji deo, linearno dizajnirani zadnji deo i mnogo sažetijih detalja: model Caddy pokazuje temperament na prvi pogled.

Unutrašnjost

Nazad na pregled

Unutrašnjost

Udobno za rad. Opušteno u kasnim satima. Kombi vozila Caddi ističu se iznutra svojim posebnim kvalitetom obrade i brojnim praktičnim dodacima.

Funkcija

Nazad na pregled

Funkcija

Budite u toku sa vrhunskim infotainmentom, inovativnim mrežnim uslugama, multifunkcionalnim upravljačem i ekranima.

Sistemi asistencije

Nazad na pregled

Sistemi asistencije

Dođite udobnije bezbednije do svog odredišta: Moderni sistemi bezbednosti i asistencije vozaču mogu vam pomoći u sprečavanju kritičnih situacija.

Video klip.

Upoznajte prednosti modela Caddy.

Pokrenuti video
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim