Fleksibilna sedišta

Od 7 sedišta do dostavnog kombija u nekoliko minuta

Cela ekipa mora biti prevezena do gradilišta? Nema problema, Caddy Compact standardno je dostupan sa pet, a opciono i sa do sedam mesta. Dva muškarca su dovoljna za sledeći posao, ali sa njima ide i mnogo alata i materijala?  Zahvaljujući odvojenim, sklopivim i uklonjivim sedištima u unutrašnjostive veoma brzo moežete da ga pretvorite u dostavni kombi - i obrnuto. Takođe smo razmotrili mogućnost utovara dugih predmeta: na zahtev dostupno je suvozačko sedište sa sklopivim naslonom.

Suvozačko sedište sa sklopivim naslonom

 

Sklopiva i preklopna 3-sedišna klupa

 

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy Compact

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim