Za najbolje moguće iskustvo na ovoj web prezentaciji
Ova stranica koristi kolačiće za najbolje moguće korisničko iskustvo. Nastavljajući da koristite našu web stranicu prihvatate upotrebu naših kolačića (eng. Cookies) (osnovnih kolačića). Kolačići sa zahtevanim obaveznim odobrenjem (analitički kolačići, funkcionalni kolačići, kolačići za personalizovani sadržaj) biće aktivni tek nakon njihove eksplicitne aktivacije. Ako pristanete na upotrebu kolačića, identifikacioni podaci će biti obrađeni od strane naših partnera (dobavljača kolačića i dobavljača IT usluga). Za ovu web stranicu i kolačiće odgovoran je Porsche SCG doo. Dodatne informacije o korišćenim kolačićima i njihovoj deaktivaciji mogu se naći u našoj strani o politici privatnosti i smernicama za kolačiće.
Aktivirati sve kolačiće
Zatvoriti meni
Zatvoriti

Caddy Compact

 

Profesionalan u svim oblastima.

Ni jedan drugi model ne kombinuje varijabilnost, fleksibilnost i čvrstinu tako dobro kao Caddy Compact. Unutrašnjost modela sa pet sedišta i dodatnim tovarnim prostorom. Standardna oprema uključuje radio, bočne vazdušne jastuke i sistem kočnica kod višestrukog naletanja.

Stvorite sebi sliku o Caddy Compact-u.

Sofisticirani sistem skladištenja

Sve na svom mestu.

Zato Caddy Compact poseduje sofisticirani sistem za odlaganje sa odeljcima i pregradama različitih veličina. Za rukavice, kutija za ručak ili preklopivo sedište - ovde sve ima svoje mesto.

Funkcionalna unutrašnjost

Lako se prilagođava

Znate to: svaki posao je drugačiji. Ponekad imate celu posadu na brodu, ponekad samo puno materijala. Zato je unutrašnjost Caddy Comapcta tako fleksibilana. U trenutku može da se transformiše iz udobnog petosedišta u kombi za dostavu pune zapremine.

Visok standard bezbednosti

Bezbedno do cilja

Bezbednost je najvažnija - ako radite na visinama ili sa teškom opremom ili vozite u prometnim gradskim centrima u nepovoljnim vremenskim uslovima. Caddy Comapact je prvi u svojoj klasi sa vazdušnim jastucima za vozača, suvozača, bočnim i kočnicom za višestruko naletanje. Oslonite se na svoj dobar osećaj.

Mobilne Online-usluge

Saznajte sve informacije koje želite

Caddy Comapact može biti opremljen mnoštvom online servisa. Umrežite privredno vozilo i svoj pametni telefon za pristup internetu ili obaveštenja o saobraćaju.

Saznajte više

Pogon 4MOTION

Pokretljivost, kada je neophodna

Caddy Compact sa 4MOTION pogonom na sve točkove, odlično se ponaša čak i u ekstremnim vremenskim uslovima.

Promišljeno do detalja

Do sedam sedišta. Mnogo pregrada. Sve u najvišem kvalitetu.

Sve mogućnosti

Prostor

Nazad na pregled

Prostor

Bez obzira da li cela ekipa treba da dođe ili treba prevesti puno materijala zahvaljujući fleksibilnim sedištima i različitim rešenjima za punjenje, Caddy Compact je spreman na sve.

Spoljašnjost

Nazad na pregled

Spoljašnjost

Precizne linije, dinamičan prednji deo i još mnogo konciznih detalja: Caddy Comapact pokazuje lepotu na prvi pogled.

Unutrašnjost

Nazad na pregled

Unutrašnjost

Udobno za rad. Opušteno u kasnim satima. Caddy se ističe i iznutra svojim posebnim kvalitetom obrade i brojnim dodacima.

Funkcija

Nazad na pregled

Funkcije

Budite u toku sa vrhunskim infotainmentom, inovativnim mrežnim uslugama, multifunkcionalnim upravljačem i ekranima.

Sistemi asistencije

Nazad na pregled

Sistemi asistencije

Dođite udobnije do svog odredišta: Moderni sistemi za bezbednost i asistenciju vozaču brinu o vama na putu i ​​mogu vam pomoći u sprečavanju kritičnih situacija.

Video klip

Doživite prednosti Caddy-a u akciji.

Start Video
Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim