Pogon na sve točkove 4MOTION

Četiri pobede

Čak i u ekstremnim uslovima, Amarok vašu vožnju pretvara u iskustvo. Zahvaljujući savršenom vešanju i podešavanju pogona - u kombinaciji sa proverenim pogonom na sve točkove 4MOTION.

Stalni pogon na sve točkove 4MOTION

Nudi dobro izbalansiranu osnovnu distribuciju od 40:60 za sve primene na putu i off-road terenu.

Prekidač za pogon na sve točkove 4MOTION

Prenosno kućište omogućava električni priključak i isključenje prednjih točkova tokom vožnje. Za strme nagibe ili duže kosine, može se dodatno uključiti redukcija.

Mehanički diferencijal

Dostupna je uz standardnu elektronsku blokadu diferencijala i obezbeđuje optimalnu vuču na peščanim i klizavim površinama.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni

Amarok

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim