Klima i grejanje

Vreme? Nije važno!

Bilo da sunce na 30 stepeni nezadrživo sija u kabini ili se smrzavate u jeku zime. Sa klima uređajem i sistemima grejanja u modelu Amarok spremni ste za sve uslove.

Klima uređaj "Climatronic" sa anti alergijskim filterom

Ovaj sistem nudi dvozonsku kontrolu temperature za vozača i suvozača, kao i funkciju zatvorene cirkulacije vazduha.

Klima uređaj "Climatic"

Poluautomatski klima uređaj ima senzor za unutrašnjost i stalno podešava ambijantalnu temperaturu sa željenom temperaturom u vozilu.

Grejač za vodu

Opciono dostupan dodatni grejač vode omogućava podgrevanje motora i istovremeno osigurava brže zagrevanje u putničkom prostoru.

U retkim slučajevima postoji mogućnost da cene nisu aktuelne. Molimo kontaktirajte Vašeg trgovca za detaljnu kalkulaciju cene. Zadržavamo pravo promena u modelima, varijantama opreme, konstrukciji, opremi, tehničkim podacima, cenama i greškama prilikom unosa podataka. Prikazana vozila u nekim slučajevima prikazuju dodatnu opremu koju je moguće naručiti uz doplatu i koja nije dostupna za sve varijante modela. Molimo Vas informišite se pre zaključivanja ugovora o dodatnoj i serijskoj opremi kao i o tačnoj ceni vozila. Sve navedene cene su neobavezujuće, nekartelisane preporučene cene i uključuju PDV.

Zatvori
Meni
Zatvoriti meni

Amarok

 

Ups!
Izgleda da vaš pretraživač nije ažuriran ili web lokacija nije ispravna. Većina pretraživača (ne i MS Internet explorer 11 i stariji) rade.

Preporučujemo da ažurirate vaš pretraživač!
Najnovija verzija može da obezbedi odgovarajuće iskustvo pretraživanja na internetu.

Hvala na poseti i dobro se zabavite.
Vaš Volkswagen tim